World Theatre Day

musical, news

Beste Deep Bridge-fan, beste bezoeker, beste partner, beste relatie, beste journalist,

In een wereld die constant in verandering is, is er één zekerheid die overeind blijft. De mens zal altijd de behoefte hebben om verhalen te vertellen. Verhalen die vermakelijk, inspirerend en ontroerend zijn.

We kunnen niet wachten om jullie opnieuw te laten zien aan welke verhalen we dag en nacht met de hele ploeg hebben gewerkt. In de huidige onzekerheid zullen we echter allemaal geduld moeten oefenen, onze gezondheid primeert.

Maar als de deuren van het theater weer openzwaaien, kunnen we samen genieten van ‘MAMMA MIA!’, ‘Sneeuwwitje’, ‘Urbanus, de musical‘, ‘The Sound of Music’, ‘The Christmas Show’ en ‘Charlie And The Chocolate Factory’. Laat het theater één van die plekken zijn waar je straks weer mensen kan ontmoeten, om samen dingen te beleven en ervaringen te delen.

En omdat we iedereen in deze ervaring willen laten delen, hebben we gewerkt aan een prijzenbeleid dat zoveel mogelijk mensen moet toelaten om van onze voorstellingen te genieten. Er is geen beter moment dan World Theatre Day om dat voor te stellen.

We maken laagdrempelige voorstellingen die het startpunt (kunnen) zijn van de culturele loopbaan van onze bezoekers. Om tegemoet te komen aan de hoge kostprijs van een ticket, organiseren we voordelen voor (kansen)groepen, scholen, verenigingen en studenten. We willen intense momenten creëren voor een breed publiek in heel Vlaanderen en zetten daarom in op zowel de grotere zalen als de Vlaamse culturele centra.

We willen iedereen betrekken, insluiten en opnemen. We willen in dialoog gaan met alle doelgroepen om zo respectvol mogelijk op ieders behoefte in te gaan, met als doel het bezoek aan onze voorstellingen zo waardevol mogelijk te maken.

Wanneer onze deuren opnieuw opengaan en de spots weer gaan schijnen, verwelkomen we je graag terug met open armen. We hebben een plek voor iedereen. Join the club!

Van harte, vanuit ons kot,

Het hele Deep Bridge Team

Klik hier voor de programmatie en de gratis upgrade op onze voorstellingen.
Klik hier voor een overzicht van ons prijzenbeleid.