Mamma Mia!

De wereldwijde hitmusical ‘MAMMA MIA!’ komt naar Vlaanderen! Deep Bridge heeft de rechten verworven om een eigen en volledig Vlaamse versie van deze kaskraker te maken.

Deep Bridge brengt ‘MAMMA MIA!’ naar Vlaanderen, met toestemming van Music Theatre International (Europe) en Auteursbureau ALMO bvba, Antwerpen. De voorstelling wordt een volledig nieuwe én Vlaamse versie die uiteraard met het grootste respect voor het origineel en in nauwe samenwerking met de licentiegevers zal worden gemaakt.

De voorstelling speelt try-outs in Ethias Theater vanaf 22 februari 2020 en gaat op 7 maart 2020 in première in de Antwerpse Stadsschouwburg.

KALENDER

vanaf 22 februari 2020
Ethias Theater en Stadsschouwburg Antwerpen

KOOP TICKETS


Het succes van ‘MAMMA MIA!’

‘MAMMA MIA!’ ging op 6 april 1999 in wereldpremière op de Londonse West End. De show loopt er nog steeds en haalde wereldwijd al 60 miljoen bezoekers. In 2008 ging de filmversie van ‘MAMMA MIA! The Movie’ in première en in juli van dit jaar verschijnt het vervolg ‘MAMMA MIA! Here we go again’. In 2019 viert ‘MAMMA MIA!’ de musical zijn 20e verjaardag in de Londense West End.

Het succes van ‘MAMMA MIA!’


HET VERHAAL

In 2020 danst Vlaanderen weer op de hits van ABBA!

HET VERHAAL

‘MAMMA MIA!’ combineert de grootste hits van ABBA met een humoristisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie, die op het punt staat om te trouwen. Sophie wil dolgraag worden weggegeven door haar echte vader, maar het blijkt niet eenvoudig om te ontdekken wie dat is… Ze wil een antwoord krijgen op haar vraag en nodigt daarom drie voormalige liefdes van haar moeder uit op het Griekse eiland waar ze wonen. Donna wordt compleet verrast door het weerzien met de mannen en staat plots oog in oog haar bruisende verleden. Samen met haar vriendinnen haalt Donna herinneringen op aan vroeger, aan oude liefdes en aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Alle bekende ABBA hits passeren de revue, waaronder ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.


CAST

Ann Van Den Broeck

Donna

Tinne Oltmans

Sophie


CREATIVES

MAMMA MIA!, met de muziek en teksten van ABBA-leden Benny Andersson & Björn Ulvaeus en geschreven door Catherine Johnson. De originele versie werd geproduceerd door Judy Cramer, Richard East en Björn Ulvaeus namens Littlestar en Universal. De arrangementen zijn geschreven door Martin Koch.

Stany Crets

Regie

Laurent Flament

Choreografie

Ad Van Dijk

Musical supervisor

“Abba : Het was eigenlijk goed, maar men vond het fout. Toen werd het dus zeer fout, maar vond men het plots ook weer goed eigenlijk. Jamaar, wat is het nu? De beste foutste musical? Of de foutste beste musical? Mamma Mia! wordt in elk geval het beste foute feestje van volgend theaterseizoen!”Stany Crets

Koop je tickets


standaard

standaardtickets

VIP

exclusieve tickets
met catering arrangement

groep

tickets voor groepen
vanaf 10 personen


Met vragen over de aankoop van tickets kan je hier terecht!