Image

Bij Deep Bridge hebben we een boon voor scholen, daarom speciaal voor jullie volgende fantastische voordelen...

Klasbak

een bank vooruit en een kus van de juf

Topshows

tijdens de schooluren

De voorstellingen worden tijdens de schooluren vertoond. Je hebt ook de mogelijkheid om in klasverband een avondvoorstelling bij te wonen. Een Klasbak-ticket op een reguliere voorstelling kost € 25,-.€ 18,00 p.p.*

+ gratis openbaar vervoer

We willen dat iedereen de kans krijgt om een voorstelling te zien. We werken drempels weg door samen te werken met De Lijn waardoor je tijdens de daluren gratis naar de voorstelling reist.

meer info

*Dit tarief geldt zowel voor leerlingen als hun begeleiders.

Gratis

educatief pakket

Per voorstelling voorzien we een educatieve lesmap in thema van de voorstelling.


voorstellingen

Speciaal voor scholen

Klasbak is de scholenwerking van Deep Bridge. De scholenwerking heeft als doel elke leerling de kans te geven om voor een betaalbare prijs een musicalvoorstelling bij te wonen.

Om de leerlingen voor te bereiden op de voorstelling bieden we ook gratis educatief lesmateriaal aan in kader van de musical. In dit lesmateriaal worden bepaalde onderwerpen die in de voorstelling aan bod komen uitgelicht. Op deze manier hopen we op een toegankelijke manier moeilijke onderwerpen meer bespreekbaar te maken.

Laat je leerling tot bloei komen en kies voor KLASBAK.


Rapunzel

Magische sprookjesdecors, fantastische muziek, en een verhaal dat iedereen kent. Rapunzel wordt door de heks opgesloten in de toren, tot ze wordt gered. Maar wat als het verhaal niet helemaal eindigt zoals we verwachten?

MEER INFO

Adviesleeftijd: +6 jaar

Huh? Met je klas naar deze voorstelling?
Stany Crets schreef een hedendaagse versie en maakt komaf met de traditie dat alleen jongens met een prinses kunnen trouwen. ‘Rapunzel, de musical’ is een verrassende voorstelling, maar tegelijk met een belangrijke boodschap. Of je nu een prins of een prinses bent, iedereen gelijk voor de wet!

Met o.a. Helle Vanderheyden, Sandrine Van Handenhoven, Walter Baele en Laurenz Hoorelbeke.


kalenderAanvraag & Tickets

Stadsschouwburg Antwerpen
Vrijdag 24/03/2023 om 13u00

Capitole Gent
Vrijdag 21/04/2023 om 13u00

Duur
160 minuten incl. pauze


A Christmas Carol

In 2023 pakken we uit met een volledig nieuwe, Vlaamse musical gebaseerd op ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens. Het wordt een voorstelling zoals jullie ondertussen van ons gewend zijn: hedendaags, met respect voor het oorspronkelijke verhaal, de nodige humor en een vleugje romantiek.

MEER INFO

Adviesleeftijd: +6 jaar

Huh? Met je klas naar deze voorstelling?
'A Christmas Carol' is een verhaal voor iedereen en gaat over verdraagzaamheid, en het helpen van je naasten en mensen in nood. De boodschap om je leven niet te laten leiden door hebzucht is universeel en van alle tijden. 'A Christmas Carol' heeft een duidelijke les: wees een heel jaar lang lief voor mekaar, en niet alleen die éne dag per jaar.


kalenderAanvraag & Tickets

Stadsschouwburg Antwerpen
Donderdag 16/11/2023 om 13u00
Vrijdag 17/11/2023 om 13u00

Capitole Gent
Donderdag 14/12/2023 om 13u00
Vrijdag 15/12/2023 om 13u00

Duur
150 minuten incl. pauze


Charlie and the Chocolate Factory

Na het bijzonder grote succes de voorbije eindejaarsperiode mogen we aankondigen dat ‘Charlie and the Chocolate Factory’ in 2024 terugkomt naar Stadsschouwburg Antwerpen.
Willy Wonka opent de poorten van zijn mysterieuze chocoladefabriek. De jonge Charlie Bucket en vier andere gouden ticketwinnaars gaan op een onvergetelijk avontuur. Een chocoladetuin, een leger van eekhoorns en de eigenaardige Oempa Loempa’s moet je zelf zien om te geloven.

MEER INFO

Adviesleeftijd: +6 jaar

Huh? Met je klas naar deze voorstelling?
De musical is gebaseerd op het boek van Roald Dahl en het verhaal betovert de wereld al meer dan 50 jaar. Roald Dahl staat bekend om zijn fantasierijke werelden; die van Willy Wonka is zonder twijfel één van de spectaculairste.


kalenderAanvraag & Tickets

Stadsschouwburg Antwerpen
Vrijdag 23/02/2024 om 13u00

Duur
150 minuten incl. pauze


Hairspray

1962, Baltimore. Tracy Turnblad, een ietwat gezet tienermeisje, droomt ervan om  mee te dansen in het populaire tv-programma 'The Corny Collins Show'.

Tijdens de auditie wordt Tracy omwille van haar figuur en haar idealen voor gelijke rechten afgewezen. Presentator Corny Collins geeft haar toch een kans en Tracy is op slag beroemd. Nu ze haar plek in de show te pakken heeft, wil Tracy strijden voor gelijke rechten voor haar zwarte vrienden en wil ze van elke dag 'Negro Day' maken.

Zou haar nieuwe status hoog genoeg zijn om de heersende raciale verschillen te overbruggen, of werkt ze zich hiermee in de problemen?

MEER INFO

Adviesleeftijd: +10 jaar

Huh? Met je klas naar deze voorstelling?
Het verhaal van 'Hairspray' speelt zich af in Amerika op het einde van de rassenscheiding. Het verhaal blijft vandaag relevant, en raakt verschillende thema’s aan die nog steeds actueel zijn waaronder racisme, body-shaming, hoe omgaan met je identiteit en de rol van de media. Maar daarnaast is het gewoon ook een érg leuke voorstelling, vol kleur en met geweldige muziek.


kalenderAanvraag & Tickets

Stadsschouwburg Antwerpen
Vrijdag 15/03/2024 om 13u00
Vrijdag 22/03/2024 om 13u00

Capitole Gent
Vrijdag 29/03/2024 om 13u00

Duur
150 minuten incl. pauze


Contact
klasbak@deepbridge.be

Deep Bridge
Terbekehofdreef 43
2610 Wilrijk

Registreer
je school of klas

Blijf altijd op de hoogte
van onze speciale aanbiedingen
voor scholen