Image

Bij Deep Bridge hebben we een boon voor scholen, daarom speciaal voor jullie volgende fantastische voordelen...

Klasbak

een bank vooruit en een kus van de juf

Topshows

tijdens de schooluren

De voorstellingen worden tijdens de schooluren vertoond. Je hebt ook de mogelijkheid om in klasverband een avondvoorstelling bij te wonen. Een Klasbak-ticket op een reguliere voorstelling kost € 30,-.€ 18,00 p.p.*

+ gratis openbaar vervoer

We willen dat iedereen de kans krijgt om een voorstelling te zien. We werken drempels weg door samen te werken met De Lijn waardoor je tijdens de daluren gratis naar de voorstelling reist.

meer info

*Dit tarief geldt zowel voor leerlingen als hun begeleiders.

Gratis

educatief pakket

Per voorstelling voorzien we een educatieve lesmap in thema van de voorstelling.


voorstellingen

Speciaal voor scholen

Klasbak is de scholenwerking van Deep Bridge. De scholenwerking heeft als doel elke leerling de kans te geven om voor een betaalbare prijs een musicalvoorstelling bij te wonen.

Om de leerlingen voor te bereiden op de voorstelling bieden we ook gratis educatief lesmateriaal aan in kader van de musical. In dit lesmateriaal worden bepaalde onderwerpen die in de voorstelling aan bod komen uitgelicht. Op deze manier hopen we op een toegankelijke manier moeilijke onderwerpen meer bespreekbaar te maken.

Laat je leerling tot bloei komen en kies voor KLASBAK.


A Christmas Carol

In 2023 pakken we uit met een volledig nieuwe, Vlaamse musical gebaseerd op ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens. Het wordt een voorstelling zoals jullie ondertussen van ons gewend zijn: hedendaags, met respect voor het oorspronkelijke verhaal, de nodige humor en een vleugje romantiek.

MEER INFO

Adviesleeftijd: +6 jaar

Huh? Met je klas naar deze voorstelling?
'A Christmas Carol' is een verhaal voor iedereen en gaat over verdraagzaamheid, en het helpen van je naasten en mensen in nood. De boodschap om je leven niet te laten leiden door hebzucht is universeel en van alle tijden. 'A Christmas Carol' heeft een duidelijke les: wees een heel jaar lang lief voor mekaar, en niet alleen die éne dag per jaar.


kalenderAanvraag & Tickets

Stadsschouwburg Antwerpen
Vr. 23 februari 2024 om 13u00

Duur
135 minuten incl. pauze


Peter Pan

Deep Bridge tekent al enkele jaren voor een grote familiemusical tijdens de eindejaarsperiode, van ‘Charlie and the Chocolate Factory’ tot ‘A Christmas Carol’. We zetten die traditie verder in 2024 en maken een volledig eigen versie van het tijdloze verhaal van Peter Pan.

MEER INFO

Adviesleeftijd: +6 jaar

Huh? Met je klas naar deze voorstelling?
Iedereen kent de iconische boeken, films en musicals over Peter Pan en nu waagt ook Deep Bridge zich aan dit tot de verbeelding sprekende verhaal van J.M. Barrie. Vanaf 8 december 2024 neemt Peter Pan ons terug mee naar Neverland in een gloednieuwe Vlaamse familiemusical.


kalenderAanvraag & Tickets

Stadsschouwburg Antwerpen
Do. 5 december 2024 om 13u30
Vr. 6 december 2024 om 13u30
Do. 12 december 2024 om 13u30

Vr. 13 december 2024 om 13u30

Capitole Gent
Vr. 10 januari 2025 om 13u30

Trixxo Theater Hasselt
Vr. 17 januari 2025 om 13u30

Duur
150 minuten incl. pauze

We hebben beslist de ticketprijzen voor de schoolvoorstellingen niet te indexeren tot het einde van dit schooljaar. Elke boeking die wordt gedaan voor 30 juni 2024 zal nog aan €18,00 per leerling gebeuren. Vanaf 1 juli worden de schooltickets iets duurder. De exacte prijsstijging zal in het voorjaar van 2024 bekend worden gemaakt.


MAMMA MIA!

MAMMA MIA! is zonder twijfel een musicalsensatie. Wereldwijd haalde de musical al meer dan 60 miljoen bezoekers. De voorstelling is een muzikaal feest met de grootste hits van ABBA, maar tegelijkertijd ook een heerlijke romantische komedie, en een smakelijke portie nostalgie. Bruisend en energiek!

MEER INFO

Adviesleeftijd: +10 jaar

Huh? Met je klas naar deze voorstelling?
Natuurlijk! Deze musical werd gemaakt door vrouwen en dat is nogal uniek in het musicallandschap. Het verfrissende vrouwelijke vertelstandpunt spreekt veel kinderen en jongeren aan, omdat we nog steeds te weinig vrouwelijke rolmodellen in de hoofdrol zien.


kalenderAanvraag & Tickets

Stadsschouwburg Antwerpen
Vr. 21 maart 2025 om 13u00
Do. 27 maart 2025 om 13u00
Vr. 28 maart 2025 om 13u00

Capitole Gent
Vr. 25 april 2025 om 13u00

Duur
180 minuten incl. pauze


Contact
klasbak@deepbridge.be

Deep Bridge
Terbekehofdreef 43
2610 Wilrijk

Registreer
je school of klas

Blijf altijd op de hoogte
van onze speciale aanbiedingen
voor scholen