TICKETS & MEER

INTRODUCTIE

Deep Bridge heeft een breed aanbod van eigen én internationale topmusicals en shows voor jong en oud.
Bij de kindervoorstellingen staan kinderen centraal en is de duur van de voorstelling beperkt tot 60 à 90 minuten. Door de gelaagdheid zijn met name de sprookjesmusicals ook bijzonder amusant voor ouders en grootouders, en dus zeer geschikt voor de hele familie. Leeftijdsadvies vanaf 4 jaar. Op deze voorstellingen wordt steeds een voordelig Family Ticket aangeboden.

De grotere familiemusicals zijn uitermate geschikt voor alle leeftijden. Deze voorstellingen worden doorgaans in 2 delen gespeeld. Ook op deze voorstellingen wordt steeds een voordelig Family Ticket aangeboden.
Binnenkort in de theaters: Peter Pan.

Maar ook bij de grotere musicals (en shows) voor volwassenen zijn kinderen en jongeren meer dan welkom, je vindt altijd een leeftijdsindicatie. Op deze voorstellingen wordt een voordelig Friends Ticket aangeboden. Kinderen tot 14 jaar genieten bovendien een zeer voordelig tarief als ze een volwassen gezelschap vergezellen.
Binnenkort in de theaters: MAMMA MIA!.


EEN TRANSPARANT PRIJZENBELEID

We willen onze trouwe klanten belonen, bezoek in familieverband of met vrienden promoten en tegemoet komen aan de hoge kostprijs van een ticket. Daarom organiseren we kortingen voor scholen, verenigingen, studenten en (kansen)groepen. De verschillende acties en promoties zijn niet cumuleerbaar en op eerder aangekochte tickets wordt geen korting gegeven. We vatten de mogelijkheden hier samen.

Deep Bridge kan te allen tijde zijn prijzen wijzigen. Ook als deze anders vermeld zijn op promotiemateriaal. De prijzen vermeld op de website en bij de ticketpartner zijn de juiste prijzen.

 

VRAGEN?

Heb je vragen over één van bovenstaande, dan helpen we je graag.

Contacteer ons
 

Theaters

Een Deep Bridge-productie is nooit te ver. Dit zijn de zalen waarin we spelen met praktische informatie en bereikbaarheid

INTRODUCTIE

Deep Bridge heeft een breed aanbod van eigen én internationale topmusicals en shows voor jong en oud.

Bij de kinder- en familievoorstellingen staan kinderen centraal en is de duur van de voorstelling beperkt tot 60 à 90 minuten. Door de gelaagdheid zijn met name de sprookjesmusicals ook bijzonder amusant en leuk voor ouders en grootouders. Leeftijdsadvies vanaf 4 jaar. Op deze familievoorstellingen wordt steeds een voordelig Family Ticket aangeboden. Binnenkort in de theaters: Sneeuwwitje en Robin Hood.

Maar ook bij de grotere musicals (en shows) zijn kinderen en jongeren meer dan welkom, je vindt altijd een leeftijdsindicatie. Op deze voorstellingen wordt een voordelig Friends Ticket aangeboden. Kinderen tot 14 jaar genieten bovendien een zeer voordelig tarief (*zie onder) als ze een volwassen gezelschap vergezellen. Binnenkort in de theaters: MAMMA MIA!, Urbanus, The Sound of Music, The Christmas Show en Charlie and the Chocolate Factory.


DEEP BRIDGE LOYALTY
Zodra je je eerste ticket koopt voor één van onze voorstellingen, ben je klant bij Deep Bridge. Tijdens je ticketaankoop via Tele Ticket Service (niet geldig op aankopen via andere kanalen) kan je je inschrijven voor de Deep Bridge ticketvoordelen. Vanaf dan krijg je bij de lancering van elke nieuwe titel de kans om je ticket(s) in de week na de lancering aan te kopen aan -25%. Daarnaast krijgt elke ticketkoper de dag na zijn bezoek een unieke code om een nieuw ticket voor één van onze voorstellingen te kopen aan -20%.

FRIENDS & FAMILY TICKET
Met het Friends (op de grote musicals) of Family Ticket (op de kinder- en familievoorstellingen) ga je in familieverband of met vrienden voordelig naar het theater. Het ticket is gebaseerd op 4 categorie 1-tickets en je ontvangt een leuk extraatje of programmaboek. Je vindt de info per voorstelling.

KINDERTARIEF
Kinderen tot 14 jaar verwelkomen we op onze grote musicals aan €20,-/€25,-. De tickets volgen dezelfde categorie stoelen als de volwassenen en zijn alleen te boeken samen met volwassenticket(s). Reserveren doe je online en op de dag van de voorstelling toon je je identiteitsbewijs aan de ticketscan.

STUDENTENTARIEF
Studenten verwelkomen we op geselecteerde voorstellingen aan €20,-/€25,-. Dit zijn de best beschikbare categorie 3 en 4 stoelen. Reserveren doe je online en op de dag van de voorstelling toon je spontaan je studentenkaart aan de ticketscan. Dit tarief is geldig voor alle voorstellingen op weekdagen (exclusief feestdagen).

SCHOLEN
We hebben een boon voor jonge mensen en jong talent. Daarom bieden we topshows tijdens én na de schooluren met een educatief pakket. Een ticket op een Klasbak-voorstelling tijdens de schooluren kost €12,50, een Klasbak-ticket op een reguliere voorstelling kost €25,00.
Meer info

VOORDEELNAMIDDAGEN
Om tegemoet te komen aan de behoefte van senioren en mensen met onregelmatige werktijden programmeren we regelmatig een namiddagvoorstelling, meestal op donderdag om 14u00. Tickets zijn €5,- goedkoper.

KANSENTARIEF
Deep Bridge wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van de samenleving en daarmee aan het welzijn van mensen. We maken producties van uitstekende kwaliteit die als toegankelijk theater gekenmerkt kunnen worden. Laagdrempelige voorstellingen die het startpunt kunnen zijn van de culturele loopbaan van onze bezoekers. We werken samen met o.a. Vrijuit, OCMW Antwerpen, Filet Divers om theater voor een breed publiek mogelijk te maken.

BEZOEKERS MET EEN BEPERKING
We volgen het beleid en infrastructurele mogelijkheden van de zaal. Voor informatie over bezoekers met een beperking, zie ‘ticketinformatie’ per zaal.

WEEK versus WEEKEND
Op weekdagen zijn de tickets standaard €5,- goedkoper dan op zaterdag en zondag.

IN DE CULTURELE CENTRA
We spelen enkele van onze voorstellingen in heel Vlaanderen in Culturele Centra. Daar gelden doorgaans andere mogelijkheden, waaronder die voor de abonnees van het desbetreffende Cultureel Centrum of theater. Volg de ticketlink van de voorstelling en locatie voor de mogelijkheden.

 
 
 

VRAGEN?

Heb je vragen over één van bovenstaande, dan helpen we je graag.

Contacteer ons
 

Voorstelling Golden Seats Cat.1 Cat.2 Cat.3 Cat.4 Familyticket Friendsticket
MAMMA MIA! €79,00 €59,00 €49,00 €39,00 €29,00 €144,00
Sneeuwwitje €33,00 €28,00 €23,00 €100,00
Urbanus, de musical €57,00 €47,00 €37,00 €32,00 €150,00
The Sound Of Music €79,00 €59,00 €49,00 €39,00 €29,00 €144,00
The Christmas Show €59,00 €49,00 €39,00 €29,00 €29,00 €145,00
Robin Hood €33,00 €28,00 €23,00 €100,00
Charlie and the Chocolate Factory €79,00 €59,00 €49,00 €39,00 €29,00 €144,00
Voor tickets in het weekend geldt een additionele toeslag.