Deep Bridge slaat bruggen naar scholen

Musical, Nieuws

Deep Bridge wil méér doen dan enkel interessante schoolvoorstellingen organiseren. Daarom slaan we bruggen naar ‘onze’ scholen en tegelijk zetten we samenwerkingen op poten met relevante partners die de actuele thema’s van onze (school)voorstellingen een nieuwe dimensie geven.

Voor scholen met een hoek af

Klasbak is een community met massa’s voordelen waar scholen, directies en leraren rechtstreeks alle info én duiding krijgen over schoolvoorstellingen van Deep Bridge. Ze kunnen de beste plaatsen reserveren, gratis lespakketten downloaden en krijgen fikse kortingen. Voor bepaalde verplaatsingen kunnen scholen zelfs van voordelige tarieven genieten.

Glans en diepte

Deep Bridge geeft schoolvoorstellingen meteen ook veel meer glans en diepte door samen te werken met experts rond de actuele onderwerpen van onze schoolvoorstellingen.

“De schoolvoorstellingen van Deep Bridge zijn topproducties die ook tijdens de schooluren geprogrammeerd worden voor amper 10 euro per persoon”

Bruggen met tweerichtingsverkeer

Klasbak is bovendien een praatplatform om persoonlijke betrokkenheid tussen Deep Bridge en scholen te vergroten. Zoals er voortdurend met creatieve duizendpoten van gedachten gewisseld wordt, zo wordt ook voor dialoog met de scholen gekozen, door gerichte content van alles wat beweegt rond het scholenaanbod.


Help! Mijn kind leeft online

De musical ‘Er was eens’… is niet alleen een vrolijke show over prinsessen maar schijnt meteen ook een licht op de problematiek van social mediaverslaving en cyberzombies. Niet zomaar, maar mede begeleid en omkaderd door specialisten ter zake, zoals Stefaan Lammertyn, auteur van o. a. Help! Mijn kind leeft online en Uitgeverij Van Halewyck. Hét jongerenthema bij uitstek wordt meteen een stuk makkelijker bespreekbaar – zonder belerend te zijn – ook op school.


Scholen

Meer info over klasbak

Klasbak

Facebook

Word lid van het Klasbak Praatplatform!

Meer info

Op de kalender

Er was eens…

Zaterdag 31 maart in Lotto Arena (Antwerpen)

Voor deze eerste editie van ‘Er was eens…’ wordt het gebruik van sociale media bij jongeren de rode draad. Sneeuwwitje, Doornroosje, Assepoester en Rapunzel zijn dag in dag uit aan hun scherm gekluisterd als ware internetzombies en beseffen niet meer wat er rondom hen in het kasteel gebeurt.

Schoolvoorstellingen van ‘Er was eens…’ volgen in het najaar van 2018.


Ridders van de ronde keukentafel

Vrijdag 25 mei in Theater Elckerlyc (Antwerpen)

28 enthousiaste zang- en acteertalentjes geven in deze educatieve schoolvoorstelling het beste van zichzelf. De hilarische wijsheden van Merlijn, de aanstekelijke muziek van Ad van Dijk gecombineerd met de historische toets als rode draad maken het plaatje van deze show compleet.

Contact Klasbak

Laurens Vlaeyen – Klasbak community manager
laurens@deepbridge.be
+32 3 435 58 67

DEEL DEZE PAGINA MET JE VRIENDEN