Er was eens…

het sprookjesconcert

Deep Bridge tovert de Lotto Arena op de eerste zaterdag van de paasvakantie om tot een sprookjeswereld en wil dat voortaan elk jaar opnieuw doen.

Er was eens… is een gloednieuw concept voor Vlaanderen, gegroeid uit de samenwerking van Deep Bridge met het Nederlandse Van Hoorne Entertainment.

Op 31 maart, de eerste zaterdag van de paasvakantie, zet Deep Bridge de hele sprookjeswereld op zijn kop. Deze eerste voorstelling in maart wordt de kick-off voor een jaarlijks terugkerende reeks aan sprookjesconcerten waarbij de rode draad telkens een actueel thema bij jongeren is.

Voor deze eerste editie van ‘Er was eens…’ wordt het gebruik van sociale media bij jongeren de rode draad. Sneeuwwitje, Doornroosje, Assepoester en Rapunzel zijn dag in dag uit aan hun scherm gekluisterd als ware internetzombies en beseffen niet meer wat er rondom hen in het kasteel gebeurt. 

Er was eens… is niet alleen fantastisch om te zien maar ook nog eens bijzonder leuk om te beleven.

Omdat het voor velen allicht de eerste keer zal zijn dat ze een grote concert-arena betreden haalt Deep Bridge alles uit de kast om die eerste ervaring onvergetelijk te maken. De bezoekers kunnen een uur op voorhand al op het Sprookjesplein terecht. Ze worden er ontvangen door lakeien, begroet door heel wat figuren uit de sprookjeswereld en vermaakt met allerlei activiteiten.

Het hele verhaal wordt ondersteund door vrolijke liedjes, raadsels en opdrachten waarbij de kinderen een belangrijke rol spelen.

KALENDER

Op 31 maart 2018 14u30
Lotto Arena, Antwerpen
advies leeftijd: 6 jaar
Duurtijd: 75-80min

koop tickets

SCHOLEN

Meer info over schoolvoorstellingen

Klasbak

Anne Van Opstal

Sneeuwwitje

Charlotte Leysen

Doornroosje

Helle Vanderheyden

Assepoester

Shauni Rau

Rapunzel

 

PRINSESSEN OVERWINNEN SOCIALE MEDIA


Sprookjes bestaan.

Prinsessen blijven altijd mooi en leuk en lief. Maar wat als ze gegrepen worden door smartphones, tablets, Instagram, Whatsapp en alle sociale media?

Dan stort hun wereld in. Ze hebben nergens anders nog oog voor.

Het is hun zwakke plek en dat weet de heks als ze de koningsdochters overlaadt met smartphones en tablets. Dan worden die zo gek van deze vergiftigde geschenken dat haar eigen dochter misschien wel de lievelingsprinses wordt.

De koning en de koningin zijn de wanhoop nabij als hun dochters voor niets anders nog interesse hebben, ook niet voor prinsen die naar hun hand dingen.

Tot die hun charmes bovenhalen en er de prinsessen van overtuigen dat er meer is dan wifi alleen.

 


CAST &
CREATIVES

Er was eens… wordt geregisseerd door Lulu Aertgeerts. Peggy Verhoeven en John Hoelen schrijven samen met haar het scenario. Ad Van Dijk componeerde de muziek en dirigeert de live band. Bart Van Oost tekent voor choreografie en het indrukwekkende ensemble. StefaanHaudenhuyse ontwierp een indrukwekkend sprookjesdecor.

De cast bestaat uit mensen die stuk voor stuk aan de top staan in de musicalwereld in Vlaanderen.

Charlotte Leysen, Anne Van Opstal, Shauni Rau en Helle Vanderheyden spelen een puberende Doornroosje, Sneeuwwitje, Rapunzel en Assepoester. Walter Baele en Liv Van Aelst, koning en koningin, hebben hun handen vol aan het viertal. Thomas Van Goethem, Nordin de Moor en Laurenz Hoorelbeke zijn prins van dienst. Jasmine Jaspers is de boze fee, en Charlotte Campion haar dochter.

Lulu Aertgeerts

regie


 

Peggy Verhoeven & John Hoelen

Scenaristen

Ad Van Dijk

Componist, dirigent

Bart Van Oost

choreograaf & ensemble


 

De cast

 

Deel deze pagina met je vrienden

Koop je tickets


standaard

standaardtickets

VIP

exclusieve tickets
met catering arrangement

GROEP

Vanaf €10 per persoon

scholen

tickets voor groepen
vanaf 10 personen


Met vragen over de aankoop van tickets kan je hier terecht!