Er was eens…

het sprookjesconcert

De samenwerking tussen Van Hoorne en Deep Bridge rond de sprookjesmusicals resulteert ook in een gloednieuw concept voor Vlaanderen: het sprookjesconcert. Assepoester, Roodkapje, Doornroosje, Sneeuwwitje én Rapunzel komen voor het eerst samen voor een spetterend en muzikaal avontuur.

De Lotto Arena wordt op de eerste zaterdag van de Paasvakantie omgetoverd tot een sprookjeswereld, waarin kinderen worden behandeld als echte prinsen en prinsessen. Het festijn bevat alle ingrediënten voor een fabelachtige dag voor het hele gezin!

‘Er was eens…’ wordt een jaarlijks terugkerend evenement. Voor velen zal dit het eerste bezoek zijn aan een grote concert-arena en we halen dan ook alles uit die kast om die eerste ervaring onvergetelijk te maken. Een uur voor aanvang kunnen bezoekers al terecht op het ‘Sprookjesplein’, waar ze worden ontvangen door lakeien, begroet door verschillende karakters uit de sprookjeswereld en vermaakt met verschillende activiteiten.

Tijdens het concert maken de bezoekers kennis met de sprookjesprinsessen die met een toch wel bijzonder probleem worden geconfronteerd: waar zijn immers al die prinsen en jonkmannen? Het verhaal wordt ondersteund door vrolijke liedjes, raadsels en opdrachten waarbij de kinderen een belangrijke rol spelen.

KALENDER

Op 31 maart 2018 14u30
Lotto Arena, Antwerpen

koop tickets

SCHOLEN

Op 30 maart 2018 14u30
Lotto Arena, Antwerpen

KOOP TICKETS


CAST &
CREATIVES

Wie de rollen zullen vertolken wordt later bekendgemaakt. Sébastien de Smet schrijft het scenario, Lulu Aertgeerts tekent voor de regie en Bart van Oost tekent voor choreografie en het indrukwekkende ensemble. Na het concert kan iedereen weer terecht op het ‘Sprookjesplein’, om met de sterren op de foto te gaan en handtekeningen te scoren. Voor de kinderen is het een levend sprookje, vol nieuwe indrukken en verrassingen. Voor één dag worden sprookjes werkelijkheid…

 

Sébastien De Smet

script

foto: © Steven Hendrix


Lulu Aertgeerts

regie


Bart Van Oost

choreograaf & ensemble

Deel deze pagina met je vrienden

Koop je tickets


standaard

standaardtickets

VIP

exclusieve tickets
met catering arrangement

GROEP

Vanaf €10 per persoon

scholen

tickets voor groepen
vanaf 10 personen


Met vragen over de aankoop van tickets kan je hier terecht!