PAW Patrol Live!

Geen klus te groot, geen pup te klein!

KALENDER

Nu te zien
in Gent - Antwerpen

Duur show: 30min. - pauze - 30min.
Fotomoment met de pups na de show
Adviesleeftijd: 2+

KOOP TICKETS

Spectaculair, groots en meeslepend; de succesvolle, internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ komt deze zomer naar Vlaanderen. Deep Bridge brengt in samenwerking met Van Hoorne Entertainment de enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., eind augustus naar Antwerpen, Gent, Oostende & Hasselt.

Klaar voor actie?! Na het grote succes van de serie PAW Patrol op tv kan het niet uitblijven: voor de allereerste keer staan de ongekend populaire PAW Patrol Pups in Stadsschouwburg Antwerpen,Kursaal Oostende, Capitole Gent & Ethias Theater, Hasselt. In de spectaculaire familieshow ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ nemen de heldhaftige Pups het publiek mee op een spannend, muzikaal avontuur.

KALENDER

PAW Patrol Live! - De Grote Race
was te zien van 20 augustus tot 1 september in Vlaanderen

Bekijk al onze shows

HET
VERHAAL

In ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven pups.

MEET & GREET
Na de show kunnen de kleine theaterbezoekers op de foto gaan met enkele van de pups. En zo heb je een blijvende herinnering aan die fantastische show. Mama’s en papa’s, vergeet je gsm niet op te laden!

 
 
 

Met steun van de Belgische Tax Shelter

Deel deze pagina met je vrienden!

Koop je tickets


standaard

standaardtickets

groep

tickets voor groepen
vanaf 10 personen


Met vragen over de aankoop van tickets kan je hier terecht!