PAW Patrol Live!

Geen klus te groot, geen pup te klein!

KALENDER

Nu te zien
in Gent - Antwerpen

Duur show: 30min. - pauze - 30min.
Fotomoment met de pups na de show
Adviesleeftijd: 2+

KOOP TICKETS

Spectaculair, groots en meeslepend; de succesvolle, internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ komt deze zomer naar Vlaanderen. Deep Bridge brengt in samenwerking met Van Hoorne Entertainment de enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., eind augustus naar Antwerpen, Gent, Oostende & Hasselt.

Klaar voor actie?! Na het grote succes van de serie PAW Patrol op tv kan het niet uitblijven: voor de allereerste keer staan de ongekend populaire PAW Patrol Pups in Stadsschouwburg Antwerpen,Kursaal Oostende, Capitole Gent & Ethias Theater, Hasselt. In de spectaculaire familieshow ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ nemen de heldhaftige Pups het publiek mee op een spannend, muzikaal avontuur.

KALENDER

Nu te zien
in Gent - Antwerpen

Duur show: 30min. - pauze - 30min.
Fotomoment met de pups na de show
Adviesleeftijd: 2+

KOOP TICKETS

HET
VERHAAL

In ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven pups.

MEET & GREET
Na de show kunnen de kleine theaterbezoekers op de foto gaan met enkele van de pups. En zo heb je een blijvende herinnering aan die fantastische show. Mama’s en papa’s, vergeet je gsm niet op te laden!

 
 
 

TICKETS


vanaf 24 augustus in Capitole Gent

 

ZATERDAG 24/08 om 13u30

 

ZATERDAG 24/08 om 16u00

 

ZONDAG 25/08 om 11u00

 

ZONDAG 25/08 om 13u30
Extra show


vanaf 30 augustus in Stadsschouwburg Antwerpen

 

VRIJDAG 30/08 om 13u30

 

VRIJDAG 30/08 om 16u00

 

ZATERDAG 31/08 om 13u30

 

ZATERDAG 31/08 om 16u00

 

ZONDAG 01/09 om 13u30
Extra show


ticketprijzen

cat. 3

€23,00

cat. 2

€28,00

cat. 1

€33,00

*Met het Family Ticket ga je extra voordelig naar onze show met de hele familie (4 categorie 2-tickets) en ontvang je een leuke poster.
Family Tickets zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.

NIEUW: Op vertoon van je ticket voor 'PAW Patrol Live!' in Ethias Theater Hasselt aan de kassa van Plopsa Indoor Hasselt, kan je dezelfde dag het park binnen aan een voordeeltarief (€10,99 i.p.v. €19,99).

De vermelde prijzen zijn inclusief 10% reservatiefee per ticket

Deel deze pagina met je vrienden

Koop je tickets


standaard

standaardtickets

groep

tickets voor groepen
vanaf 10 personen


Met vragen over de aankoop van tickets kan je hier terecht!