Succesvolle kinderboek ‘De Ridders van de Ronde Keukentafel’ van Mark Tijsmans wordt grote familiemusical

Musical, Nieuws

Deep Bridge presenteert dit najaar de familiemusical ‘De Ridders van de Ronde Keukentafel’. Deze gloednieuwe voorstelling is gebaseerd op het succesvolle, gelijknamige kinderboek van Mark Tijsmans en zal tijdens de herfstperiode te zien zijn in Antwerpen. Nooit eerder werd een kinderboek van Mark Tijsmans live op de planken gebracht en de bekende Vlaamse acteur/zanger/auteur, is dan ook terecht trots op dit debuut. Tijsmans haalde de mosterd voor ‘De Ridders van de Ronde Keukentafel’ bij het verhaal van King Arthur. Opvallend aan de voorstelling is dat de volledige cast – op Merlijn, de tovenaar na – uit kinderen zal bestaan.

foto: Yves Schepers

Mark Tijsmans

Mark Tijsmans is een Vlaams televisie- en toneelacteur, zanger, musicalartiest en jeugdauteur die bekend werd door hoofdrollen in ‘Het Park’, ‘Thuis’, en ‘Flikken’.

Naast televisie speelde hij ook mee in diverse musicals zoals ‘Peter Pan’, ‘Camelot’ en ‘Romeo en Julia’. Maar Tijsmans maakte in 2006 ook zijn debuut als jeugdauteur met ‘Het Geheim van te Veel Torens’.

Hij werd sindsdien genomineerd voor diverse Vlaamse boekenprijzen, waaronder de Boekenleeuw en de Gouden Klaproos (SABAM).

KALENDER & TICKETS