‘Ridders van de ronde keukentafel’ brengen eerste single uit: ‘Sexy Kissing’!

Musical, Nieuws

Drie weken voor première… En nu al kan je genieten én meezingen met de ‘Ridders van de ronde keukentafel’. Vanaf vandaag kan je gratis hun eerste single downloaden: ‘Sexy Kissing’!

‘Ridders van de ronde keukentafel’ is gebaseerd op het gelijknamige succesvolle jongerenboek van Mark Tijsmans. Deze familiemusical vertelt het verhaal van prins Arthur, Gwynevere, Lancelot, Tristan en Isolde. In de voorstelling staan 28 jongeren op het podium en één volwassene, Ludo Hellinx. Die laatste kruipt in de huid van Merlijn de tovenaar.

Met ‘Sexy Kissing‘ brengt de jongerencast, op bijna één maand voor première, al een eerste single uit. De vocals werden opgenomen bij MotorMusic in Mechelen, de studio waar o.a. ook Clouseau, Raymond van het Groenewoud, Triggerfinger en Stan Van Samang al albums inblikten. Voor de muziek trok Deep Bridge naar de wereldberoemde Bullet Sound Studio’s in Amsterdam, waar ook sterren als Prince, Skunk Anansie en Lenny Kravitz al werkten. De gitaarpartij is van de hand van Eric Melaerts. Voor de compositie tekende Ad Van Dijk, de arrangementen zijn van Marco Braam en de lyrics komen van Mark Tijsmans zelf.

Bij de musical hoort ook een echt full album. Deze zal te verkrijgen zijn vanaf half oktober en zal ook verkocht worden op de voorstellingen zelf. ‘Sexy Kissing’, de eerste single van het album, is een catchy, aanstekelijk uptempo nummer, dat gezongen wordt door de volledige groep en de sfeer perfect weergeeft van deze meeslepende familiemusical.

Downloaden kan je de single dus vanaf vandaag!


Download de single hier gratis!

Vul hier je e-mailadres in en download gratis de single…

Oops! We could not locate your form.Op woensdag 1 november, tussen 11u30 en 12u30 kan je de cast ook live aan het werk zien in de Spiegeltent op de Boekenbeurs in Antwerp Expo.

Nadien is er ook een heuse meet & greet met de voltallige cast en regisseur Mark Tijsmans aan de stand van Van Halewyck Uitgeverij.

‘Ridders van de ronde keukentafel’ gaat in première op 29 oktober. De voorstellingen vinden plaats in Theater ’t Eilandje in Antwerpen.


In de zalen

vanaf 29 oktober 2017
in Theater ‘t Eilandje, Antwerpen

KOOP TICKETS

Deel deze pagina met je vrienden