De voorstellingen van Sneeuwwitje in Ethias Theater Hasselt, Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen gaan door als gepland.

musical, news

 
 

Goed nieuws! Sneeuwwitje vindt plaats zoals gepland. Voor haar 3 theaters (Ethias Theater Hasselt, Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen) kreeg Sportpaleis Group de officiële toelating om 70% van de totale bezoekerscapaciteit in veilige omstandigheden te mogen ontvangen. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de geldende normen in termen van social distancing, verplicht mondmasker, hygiëne, éénrichtingsverkeer enz.

Eén van de belangrijkste maatregelen om te heropenen is het vrij laten van een zitje tussen elke reservering (bubbel). We houden er maximaal rekening mee om je minstens gelijkwaardige, zo niet betere plaatsen toe te wijzen. Alle ticketkopers krijgen in de loop van de volgende dagen nieuwe tickets via e-mail toegestuurd. De verantwoordelijkheid van de bubbel ligt bij jou.

Alle praktische informatie om je bezoek aan te plannen volgt later. In die mail lees je meer over hoe je het theater makkelijk bereikt en waar je verder rekening mee moet houden om te verspreiding van corona tegen te gaan.

We zijn samen met Sportpaleis Group bijzonder blij je te mogen verwelkomen en doen er alles aan om jouw theaterbezoek zo aangenaam mogelijk te maken.