📣 UPDATE 23 oktober
Door de verstrengde maatregelen voor de cultuursector zijn we genoodzaakt de voorstellingen van 'Sneeuwwitje' in oktober en november te verplaatsen naar een latere datum. Alle ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht. MEER INFO

Algemene maatregelen

De veiligheid van onze bezoekers, artiesten en medewerkers van het theater is voor ons erg belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat de maatregelen die de overheid en virologen voor de cultuursector hebben opgelegd strikt worden toegepast.

Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat we samen terug kunnen genieten van een zorgeloze avond in het theater.

 • Ziekte

  Blijf thuis wanneer je symptomen hebt of iemand uit je gezin ziek is. Neem vóór aanvang van de voorstelling contact met ons op en wij bezorgen je een voucher voor één van onze shows.

 • Mondmasker

  Draag te allen tijde een mondmasker en hou zoveel mogelijk afstand van andere bezoekers en theatermedewerkers.

 • Digitale Tickets

  Neem je tickets digitaal mee op je smartphone, dat is beter voor het milieu én het verkleint de kans op besmetting.

 • Verplaatsen in het theater

  Er worden speciale looproutes voorzien in het theater om iedereen zo veilig mogelijk naar hun plaats te leiden. Volg de aanwijzingen die je enkele dagen voor de show per mail ontvangt goed op.

 • Welkom terug

  Maar het belangrijkste van al: welkom terug en geniet van de voorstelling, net zoals wij hebben jullie er lang genoeg op moeten wachten!

Veelgestelde vragen en richtlijnen

We houden ons aan de richtlijnen van de Sectorgids Cultuur. Dit betekent dat mensen uit dezelfde bubbel die hun tickets in één reservatie hebben aangekocht naast elkaar zullen zitten. Alle bubbels zullen in de zaal van elkaar gescheiden worden door één stoel links en rechts vrij te houden.

De exacte plaatsten vind je terug op je tickets.