breaking news

Nog…

en het zotste musicalfeest ooit barst los!

koop nu tickets

Tickets al vanaf €25!


De Rocky Horror Show kwam 15 jaar voor de eerste keer naar Vlaanderen. Met groot succes. Half Vlaanderen vloekte omdat ze de show gemist hadden, dus kwam deze rock’ n roll musical in november terug naar De Shop in Antwerpen voor een waanzinnig feest. Maar iedereen wilde nog meer… De volledige cast trekt daarom op zaterdag 27 januari naar de Lotto Arena voor de Rocky Horror Show 2.0, bigger and éven better. Mis het grootste en zotste musicalfeest ooit niet!Stany Crets neemt de regie van deze cultklassieker opnieuw op zich en maakt een Nederlandstalige, eigenzinnige bewerking van dit fenomeen. Het dak gaat er gegarandeerd af!

KALENDER

Je laatste kans!
Zaterdag 27 januari 2018
Lotto Arena - Antwerpen

KOOP NU TICKETS

De 'Rocky Horror Show' vraagt een uitzinnige cast, een buitensporige regisseur, een bijzondere locatie en een uitgelaten publiek. Zelden was extravagant zooo plezant! Alle remmen los, alle hoeken eraf!


Luc Milio - Radio 2

"En tussen alle absurditeit, heerlijke overacting en onvervalste rock nog mooie zangprestaties ook. Wat moest een mens nog meer hebben? “

“Deze show mag je niet missen. Alle castleden hebben een prachtige prestatie geleverd en je zal thuiskomen van een feestje zoals je er in het Vlaamse theater nog nooit eentje meemaakte.”

“Een geweldige totaalbeleving van een zotte, wilde, wervelende opeenvolging van zang, dans, muziek, licht,… Een stroom waar je in meegesleurd wordt vanaf het prille begin en die je pas weer toelaat bewust te ademen op het einde ervan.”

Ik ga naar de Rocky Horror Show

en ik neem mee...

Image
Be prepared! Naar de Rocky Horror Show ga je niet onvoorbereid. Met deze attributen geraak je met de glimlach door de veiligheidscontrole... No worries, voor amper €10 kan je ter plekke nog een officiële Rocky Horror Fanbag aankopen met al deze benodigheden!
Image
Rijst mag rijkelijk gegooid worden als de newlyweds de kerk verlaten!
Image

Een feesthoedje?
Wat zou je anders dragen tijdens het feestdiner?

Image
Er is niks logischer om onder te schuilen dan deze klassieker.
Image
Ideaal om het ‘snap’ geluid van Dr. Frank-N-Furters’ handschoenen na te bootsen!
Image
Met wat zou je ons anders helpen om een echte storm te simuleren?
 

Het dak gaat er af op de première!

 

HET
VERHAAL


HET
VERHAAL


Het pas verloofde koppel Brad Majors en Janet Weiss raakt op een stormachtige avond verzeild in het kasteel van de travestiet Frank-N-Furter en zijn dienaren Riff Raff, diens zus Magenta en zijn minnares Columbia. Ze maken er kennis met de blonde supercreatie van Frank-N-Furter, Rocky– en tussendoor komt de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott de verhaallijn nog eens opvrolijken. Het bezoekje van Brad Majors en Janet Weiss aan het kasteel van de bevreemde travestiet ontaardt algauw in een regelrechte relatie- en libidotest die nét niet in een orgie maar wél met veel jarretellen eindigt.

Tussendoor maakt verteller Koen Van Impe zijn opwachting – hij speelde zélf de rol van Frank ’n Furter toen Stany Crets 15 jaar geleden het stuk al eens naar Vlaanderen bracht.

“Eens fenomeen, altijd fenomeen!”
“Je moet deze show niet bekijken maar beleven.
Het is feest gegarandeerd!”

De originele musical ging 1973 in première in het Londense Royal Court Theater, geleid en geproduceerd door Jim Sharman. De voorstelling werd meteen een groot succes en een groot aantal vaste fans omarmde de productie. De musical is een mengeling van elementen uit B-films, met name de Britse Hammerhorrorfilms over het monster van Frankenstein en Dracula, en sciencefictionfilms uit de periode 1930-1950.

‘The Rocky Horror Show’ is een prachtige hommage aan de klassieke B-sciencefictionfilms en horror genres met onweerstaanbare rock ‘n roll muziek. De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een echte ‘cult’ en heeft een lange traditie van gestoorde interactie met zijn publiek opgebouwd.

Eén ding staat vast: deze show is een hilarische, wilde rit vol rock ‘n roll muziek en promiscuïteit die niemand snel zal vergeten.

 
CAST &
CREATIVES

CAST &
CREATIVES


Stany Crets

Stany Crets

regisseur

regisseur

In 2002 regisseerde Stany Crets al eens ‘The Rocky Horror Show’, dat toen al voor absurde en hilarische taferelen op het podium zorgde.

Daarnaast nam hij ook de regie voor musicals als ‘Evita’, ‘Spamalot’ en ‘Assepoester, het tamelijk ware verhaal’ voor zijn rekening.

Het is de beste rockshow ever, de beste musical ever, de beste comedy ever, de beste bullshit ever. Een heerlijk feest van muziek en dikke truut. Ik wou dat ik hem geschreven had, maar ben al blij dat ik ‘m voor de tweede maal mag regisseren. Let’s do the time warp again and again and again!!!!”Stany Crets

foto: © Steven Hendrix

Laurent Flament

choreograaf

Shana Verhoeven

kostuum
designer

Tom Van der Schueren

musical director

 

De vlaamse cast

Bekijk hier de volledige cast van de Rocky Horror Show…

 

Deel deze pagina met je vrienden

Koop je tickets


standaard

standaardtickets

VIP

exclusieve tickets
met catering arrangement

groep

tickets voor groepen
vanaf 10 personen


Met vragen over de aankoop van tickets kan je hier terecht!

Tickets & Info 070 34 53 45*
(maandag t.e.m vrijdag van 10u00 tot 18u00) *Max 0,30€/min