📣 UPDATE 8 juni 2021
De voorstellingen van 'Robin Hood & Ik' zijn verplaatst van februari/maart 2021 naar oktober 2021. Alle ticketkopers zijn persoonlijk op de hoogte gebracht.

MEER INFO

Met ‘Sneeuwwitje’ hebben we de toon gezet voor een vernieuwende aanpak van onze sprookjesmusicals. Vanaf oktober 2021 kunnen jullie naar een volledige nieuwe versie van ‘Robin Hood’ gaan kijken.

Robin Hood (Aaron De Veene), de grote held die steelt van de rijken en geeft aan de armen kennen we.  We hebben de films gezien, de boeken gelezen. We kennen Lady Marian (Lynn Van den Broeck), Broeder Tuck en Koning Leeuwenhart. Maar wie is die ‘ik’ van de titel?  Wie mag er naast onze grote held op de affiche staan?

‘Ik’ is Jessy, de andere heldin van dit verhaal,  die per ongeluk via het boek in Robins avonturen belandt  én een zeer grote rol zal spelen in de afloop ervan. Jessy strijdt met Robin en zijn mannen tegen de superslechterikken Jan Zonder Land (Laurenz Hoorelbeke) en de Sherriffin van Nottingham (Jasmine Jaspers).

Actie, romantiek en veel humor voor iedereen die van theater houdt. ‘Robin Hood & Ik’ zijn twee fantastische verhalen die één worden.  Boeken kunnen je leven veranderen, maar jij kan ook de afloop van een boek bepalen.

Image
 

Sprookjes Bestaan

Na 'Doornroosje', 'Assepoester' en 'Sneeuwwitje' is in het najaar van 2021 is het de beurt aan ‘Robin Hood & ik’. We hebben dat proces ondertussen goed in de vingers en we weten hoe een instapmusical voor jonge kinderen, gezinnen en families er in deze tijd moet uitzien. We geven aan de avonturen van Robin Hood een nieuwe dimensie.

Wie ons, Stany Crets en de rest van het creatieve team een beetje kent, weet dat we dat verhaal een eigen twist gaan geven, met humor en heel wat eigentijdse accenten. Floris Devooght verzorgt de regie, Ad Van Dijk de muziek en Thalisa Mintiens de choreografie.

Iedereen mag verkleed komen en we dompelen het publiek onder in de magie van het sprookje, maar we maken het nog wat interessanter voor de minder jonge bezoekers. Méér knipogen. Deze musical verbindt generaties. Een kind wil niets liever dan met het hele gezin kijken naar een voorstelling. En we zijn er zeker van dat dat binnenkort weer kan, op een veilige manier.

 

Sprookjes bestaan

In het najaar hernemen we de voorstellingen van ‘Sneeuwwitje’ met Maureen Vanherberghen in de hoofdrol maar in het voorjaar van 2021 is het de beurt aan ‘Robin Hood en ik’. We hebben dat proces ondertussen goed in de vingers en we weten hoe een instapmusical voor jonge kinderen, gezinnen en families er in deze tijd moeten uitzien. We geven aan de avonturen van Robin Hood een nieuwe dimensie.

Wie ons, Stany Crets en de rest van het creatieve team een beetje kent, weet dat we dat verhaal een eigen twist gaan geven, met humor en heel wat eigentijdse accenten. Mart van den Hout verzorgt opnieuw de regie, Ad Van Dijk de muziek en Thalisa Mintiens de choreografie. De volledige cast wordt binnenkort bekendgemaakt, maar de populaire Laurenz Hoorelbeke (Floris) en Jasmine Jaspers (Frida) zijn uiteraard terug van de partij. Welke rollen dit komische duo deze keer voor hun rekening nemen, houden we nog even voor ons, maar dat het publiek er zal van smullen, staat als een paal boven water

Iedereen mag verkleed komen en we dompelen het publiek onder in de magie van het sprookje, maar we maken het nog wat interessanter voor de minder jonge bezoekers. Méér knipogen. Deze musical verbindt generaties. Een kind wil niets liever dan met het hele gezin kijken naar een voorstelling. En we zijn er zeker van dat dat binnenkort weer kan, op een veilige manier.waar

Foto

Video

 
 

PERS

"Het oude, bekende sprookje in een nieuw jasje."


Nieuwsblad

"Veel humor, liefde, catchy meezingers en leuke dansjes."


hln.be

"Het hilarische duo Floris & Frida weten opnieuw jong en oud aan het lachen te krijgen."


Showbizzsite.be

"Deep Bridge brengt Sneeuwwitje op een originele manier met de nodige humor, kwinkslagen en bochten in het verhaal."


Musicalsites.nl

CAST

Aaron
De Veene

Robin Hood

Aaron De Veene

Robin Hood
Instagram

Lynn
Van den Broeck

Marian

Lynn Van den Broeck

Marian
Instagram

Laurenz
Hoorelbeke

Jan Zonder Land

Laurenz Hoorelbeke

Jan Zonder Land
Instagram

Jasmine
Jaspers

Sherriffin Van Nottingham

Jasmine Jaspers

Sherriffin Van Nottingham
Instagram

Jens
Broes

Ensemble

Jens Broes

Ensemble
Instagram

Jelle
Verbogt

Ensemble

Jelle Verbogt

Ensemble
Instagram

Lien
Van den Bossche

Ensemble

Lien Van den Bossche

Ensemble
Instagram

Margot
Bosmans

Ensemble

Margot Bosmans

Ensemble
Instagram

CREATIVES

Floris Devooght

Regie

Stany Crets

Script & Liedteksten

Ad Van Dijk

Musical Supervisor

Thalisa Mintiens

Choreografie

Elvira Van Bavinckhove

Kostuumontwerp

 
 
 

Tickets

Alle ticketkopers zijn persoonlijk gecontacteerd door Tele Ticket Service of Ticketbalie. Check zeker ook je SPAM-folder. MEER INFO

9 oktober 2021 in Capitole Gent

Zaterdag 9 oktober 2021

om 13u00

Zaterdag 9 oktober 2021

om 16u30

23 oktober 2021 in Ethias Theater, Hasselt

Zaterdag 23 oktober 2021

om 13u00

Zaterdag 23 oktober 2021

om 16u30

Vanaf 29 oktober 2021 in Stadsschouwburg Antwerpen

Vrijdag 29 oktober 2021

om 19u00

Zaterdag 30 oktober 2021

om 13u00

Zaterdag 30 oktober 2021

om 16u30

Zondag 31 oktober 2021

om 16u30

Cat. 3

€23

Weekend +€5

Cat. 2

€28

Weekend +€5

Cat. 1

€33

Weekend +€5

*Met het Family Ticket ga je extra voordelig naar onze show met de hele familie (4 categorie 1-tickets) en ontvang je een leuk extraatje (ter plekke worden afgehaald aan de merchandisestand). Family Tickets zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.
De vermelde prijzen zijn inclusief reservatiekosten.

Join the club

Registreer je nu en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze vroegboekacties!

Gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale overheid via Flanders Tax Shelter.