Doornroosje

Na het succes in Theater Elckerlyc, Capitole, Ethias Theater en Koningin Elisabethzaal trekt ‘Doornroosje’ het land in en komt de voorstelling naar cultuurcentra over gans Vlaanderen. Deep Bridge behoudt voor ‘Doornroosje’ het wonderlijke DNA van het Nederlandse Van Hoorne Entertainment en pronkt met oogverblindende droomkostuums en een fantastische Vlaamse cast.

KALENDER

Doornroosje ging op 16 februari 2018 in première in Theater Elckerlyc, Antwerpen.

Bekijk al onze shows


ZOO koala
- combinatieticket -

Neem Doornroosje
mee naar de zoo!

- combinatieticket -

Neem Doornroosje
mee naar de zoo!


Vanaf dit jaar slaan Deep Bridge en ZOO Antwerpen de handen in elkaar. De sprookjes van Deep Bridge trekken eerst door heel Vlaanderen en komen uiteindelijk, tijdens de zomermaanden, naar de Koningin Elisabethzaal aan de ZOO. Het begin van een mooie traditie. Zo brengen Deep Bridge en ZOO Antwerpen de combinatie van musical en een bezoek aan de prachtige 19de-eeuwse dierentuin opnieuw tot leven.

Combineer ‘Doornroosje’ met een bezoekje aan de ZOO en ga voor of na de show extra voordelig naar deze wondermooie dierentuin.

Op vertoon van jouw ticket van ‘Doornroosje’
geniet je van 20% korting aan de kassa van de ZOO
.

De perfecte manier om een hele dag in het hart van de Koekenstad te vertoeven.


ZOO Antwerpen
ZOO Gorilla ZOO Gorilla

Herbeleef de wonderlijke première

Bekend Vlaanderen liet zich spontaan meeslepen door deze feeërieke voorstelling.
 
 

HET
VERHAAL

Generatie na generatie blijft Doornroosje één van de meest tot de verbeelding sprekende sprookjes.

Op haar vijftiende verjaardag prikt Doornroosje zich aan een spinnewiel in een vergeten toren van het kasteel. Een vloek, uitgesproken door een boze fee op haar geboortefeest, maakt dat ze onmiddellijk in een diepe slaap valt. Het hele kasteel valt mee in een slaap die wel honderd jaar zal duren.

Rond het kasteel groeit een doornenhaag die maakt dat de vele prinsen die Doornroosje proberen te redden, vast komen te zitten en sterven. Pas na exact honderd jaar opent de haag zich en raakt een prins tot bij Doornroosje op de vergeten zolder. De prins kust Doornroosje en het hele kasteel ontwaakt.

Doornroosje en de prins, die leefden nog lang en gelukkig.

 

Thomas maakt zich klaar voor Doornroosje

Thomas Van Goethem is alvast aan het oefenen voor zijn rol als Prins in ‘Doornroosje’.😏 Maar de meeste dromen zijn bedrog… 🐶


Swing mee met “Doe een wens”

Heet van de naald: Bekijk de gloednieuwe videoclip uit ‘Doornroosje’. Zing mee met de goede fee en doe een wens.


Heet van de naald: de prachtige scenefoto’s

Bekijk hier het prachtige decor en de oogverblindende cast in hun sprookjesachtige kostuums.

Geprezen in de pers

De pers werd helemaal betoverd door het sprookje...

“Koning Walter Baele en koningin Liv Van Aelst zorgen voor entertainment voor jong én oud met hilarische oneliners”

HLN

“Dit blijft één van de meest geliefde sprookjes allertijden“

VTM

“Een schot in de roos! Een prachtige Tinne Oltmans als Doornroosje, doldwaas duo Titus & Fien een magische toverfee in een prachtig sprookje.”

showbizzsite

"Wauw, wat een show! De kostuums, het decor, de muziek, de acteurs... gewoon betoverend! Nooit geweten dat een klassiek sprookje ook zo grappig kon zijn.”

Libelle

"Met verwijzingen naar de #metoo-affaire en een prinses die van zich af weet te bijten wordt een oersprookje als Doornroosje plots veel interessanter om naar te kijken”

Musical Vibes

"Betoverende Doornroosje neemt hele zaal moeiteloos mee”

Entertainment Today

"Een feestje voor de hele familie! Van clowneske strapatsen tot visueel spektakel. Van oergeestige woordspelingen tot romantische duetten.”

MusicalWorld

“Walter Baele schittert als koning in zijn eerste musicalrol”

VRT

CAST &
CREATIVES


De Cast

Bekijk hier de cast van
Doornroosje de sprookjesmusical…


 
 

Bas Groenenberg

regie

De voorstelling speelt met een volledig Vlaamse cast en ensemble, maar de regie is in handen van de Nederlander Bas Groenenberg, die al jaren zorgt voor de successen van de producties van Van Hoorne Entertainment.

foto: Roy Beusker


 

Van Hoorne
Entertainment

Van Hoorne Entertainment domineert in Nederland al jaren de markt van het familie-entertainment. Het bedrijf werd opgericht in 2003 door eigenaar en directeur Michael van Hoorne. Inmiddels produceert Van Hoorne Entertainment theatervoorstellingen, televisieprogramma’s, familie-evenementen en live entertainment voor recreatie- en attractieparken.

Ook in Vlaanderen tekent Van Hoorne al enkele jaren voor de mooiste sprookjesmusicals. In Deep Bridge heeft van Hoorne nu een nieuwe partner gevonden om een volgende stap te zetten. Samen zullen we de bestaande sprookjesmusicals in een geheel nieuwe vorm gieten. Het DNA van Van Hoorne en de voorstellingen blijft uiteraard behouden, maar we gaan samen opnieuw investeren in een nieuw leven.

Van Hoorne en Deep Bridge zullen elk jaar opnieuw tijdens de krokus- en paasvakantie een sprookjesmusical presenteren, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen bieden bovendien meer dan alleen maar een mooie en fantasierijke voorstelling. Sprookjesfiguren en publiek zullen elkaar dan ook écht ontmoeten.

Voor de eerste voorstelling in deze reeks grijpen we terug naar de allereerste sprookjesmusical die Van Hoorne in Vlaanderen heeft gemaakt: ‘Doornroosje’. Dit eeuwenoude sprookje leent zich perfect tot een geweldige sprookjesmusical. Magie, leuke liedjes, kleurrijke kostuums en humor zijn de ultieme ingrediënten voor een fantastische voorstelling.

Van Hoorne
Entertainment


CASTALBUM

1. Ouverture
2. Doornroosje
3. Het Is Feest
4. Doe Een Wens
5. Geen Feest
6. Mijn Droomprins
7. De Slaapspreuk
8. De Allermooiste
9. Ik Wil Je Kussen
10. Finale


Image

Met steun van de Belgische Tax Shelter

Deel deze pagina met je vrienden