Doornroosje

Nu in de zalen

Deep Bridge brengt met ‘Doornroosje’ zijn allereerste sprookjesmusical. Door de nauwe samenwerking met Van Hoorne Entertainment, dat al generatie na generatie in Nederland én Vlaanderen garant staat voor feeërieke voorstellingen vol interactiviteit en gelaagde humor, voor jong én oud. Voor Doornroosje behield Deep Bridge dit wonderlijke DNA en werden gloednieuwe decors ontworpen, prachtige droomkostuums gemaakt en een fantastische Vlaamse cast ingezet. De reacties zijn nu alvast even betoverend als de voorstelling zelf.

KALENDER

24 februari > Ethias Theater - Hasselt
3 & 4 maart > Capitole - Gent

KOOP TICKETS

Geprezen in de pers

De pers werd helemaal betoverd door het sprookje...

“Koning Walter Baele en koning Liv Van Aelst zorgen voor entertainment voor jong én oud met hilarische oneliners”

HLN

“Dit blijft één van de meest geliefde sprookjes allertijden“

VTM

“Een schot in de roos! Een prachtige Tinne Oltmans als Doornroosje, doldwaas duo Titus & Fien een magische toverfee in een prachtig sprookje.”

showbizzsite

"Wauw, wat een show! De kostuums, het decor, de muziek, de acteurs... gewoon betoverend! Nooit geweten dat een klassiek sprookje ook zo grappig kon zijn.”

Libelle

"Met verwijzingen naar de #metoo-affaire en een prinses die van zich af weet te bijten wordt een oersprookje als Doornroosje plots veel interessanter om naar te kijken”

Musical Vibes

"Betoverende Doornroosje neemt hele zaal moeiteloos mee”

Entertainment Today

"Een feestje voor de hele familie! Van clowneske strapatsen tot visueel spektakel. Van oergeestige woordspelingen tot romantische duetten.”

MusicalWorld

“Walter Baele schittert als koning in zijn eerste musicalrol”

VRT


Herbeleef de wonderlijke première

Bekend Vlaanderen liet zich spontaan meeslepen door deze feeërieke voorstelling.
 
 

HET
VERHAAL

Generatie na generatie blijft Doornroosje één van de meest tot de verbeelding sprekende sprookjes.

Op haar vijftiende verjaardag prikt Doornroosje zich aan een spinnewiel in een vergeten toren van het kasteel. Een vloek, uitgesproken door een boze fee op haar geboortefeest, maakt dat ze onmiddellijk in een diepe slaap valt. Het hele kasteel valt mee in een slaap die wel honderd jaar zal duren.

Rond het kasteel groeit een doornenhaag die maakt dat de vele prinsen die Doornroosje proberen te redden, vast komen te zitten en sterven. Pas na exact honderd jaar opent de haag zich en raakt een prins tot bij Doornroosje op de vergeten zolder. De prins kust Doornroosje en het hele kasteel ontwaakt.

Doornroosje en de prins, die leefden nog lang en gelukkig.

 

Meer dan 7 redenen

De eeuwig enthousiaste en licht gestoorde cast geeft jullie meer dan 7 redenen waarom deze sprookjesmusical écht iets voor jou is.


Tinne Oltmans zingt over haar droomprins

Heet van de naald: Beluister de gloednieuwe single van Tinne Oltmans over haar droomprins en hét hitnummer uit de sprookjesmusical ‘Doornroosje’.


Heet van de naald: de prachtige scenefoto’s

Bekijk hier het prachtige decor en de oogverblindende cast in hun sprookjesachtige kostuums.


CAST &
CREATIVES


De Cast

Bekijk hier de cast van
Doornroosje de sprookjesmusical…


 
 

Bas Groenenberg

regie

De voorstelling speelt met een volledig Vlaamse cast en ensemble, maar de regie is in handen van de Nederlander Bas Groenenberg, die al jaren zorgt voor de successen van de producties van Van Hoorne Entertainment.

foto: Roy Beusker


 

Van Hoorne
Entertainment

Van Hoorne Entertainment domineert in Nederland al jaren de markt van het familie-entertainment. Het bedrijf werd opgericht in 2003 door eigenaar en directeur Michael van Hoorne. Inmiddels produceert Van Hoorne Entertainment theatervoorstellingen, televisieprogramma’s, familie-evenementen en live entertainment voor recreatie- en attractieparken.

Ook in Vlaanderen tekent Van Hoorne al enkele jaren voor de mooiste sprookjesmusicals. In Deep Bridge heeft van Hoorne nu een nieuwe partner gevonden om een volgende stap te zetten. Samen zullen we de bestaande sprookjesmusicals in een geheel nieuwe vorm gieten. Het DNA van Van Hoorne en de voorstellingen blijft uiteraard behouden, maar we gaan samen opnieuw investeren in een nieuw leven.

Van Hoorne en Deep Bridge zullen elk jaar opnieuw tijdens de krokus- en paasvakantie een sprookjesmusical presenteren, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen bieden bovendien meer dan alleen maar een mooie en fantasierijke voorstelling. Sprookjesfiguren en publiek zullen elkaar dan ook écht ontmoeten.

Voor de eerste voorstelling in deze reeks grijpen we terug naar de allereerste sprookjesmusical die Van Hoorne in Vlaanderen heeft gemaakt: ‘Doornroosje’. Dit eeuwenoude sprookje leent zich perfect tot een geweldige sprookjesmusical. Magie, leuke liedjes, kleurrijke kostuums en humor zijn de ultieme ingrediënten voor een fantastische voorstelling.

Van Hoorne
Entertainment

Image

Deel deze pagina met je vrienden

Koop je tickets


standaard

standaardtickets

VIP

exclusieve tickets
met catering arrangement

groep

tickets voor groepen
vanaf 10 personen

SCHOLEN

Vanaf €10 per persoon


Met vragen over de aankoop van tickets kan je hier terecht!

Tickets & Info 070 691 002*
(maandag t.e.m vrijdag van 10u00 tot 18u00) *Max 0,30€/min