The Christmas Show

Christoff, Wannes Lacroix en Hans Peter Janssens
schitteren in het grootste kerstfeest voor de hele familie.

Voor het 2de jaar op rij kan je in de Antwerpse Lotto Arena terecht voor ‘The Christmas Show’. We trekken op zondag 22 december 2019 opnieuw de kaart van de ultieme kerstbeleving voor het ganse gezin, inclusief randanimatie, spektakelmomenten, leuke acts en een live kerstband die topartiesten van verschillende pluimage begeleidt. De eerste namen zijn nu bekend! Naast The Voice-finalist Wannes Lacroix en musicalster Hans Peter Janssens, wordt het vooral ook uitkijken naar blikvanger en kerstfanaat Christoff.

Kerstmis is een feest van tradities en verrassingen. Naast de heruitzendingen van ‘Mister Bean’ en ‘Home Alone’, zal u vooral uitkijken naar zondag 22 december wanneer jong en oud terecht kan in de Antwerpse Lotto Arena voor de 2de editie van ‘The Christmas Show’. “We brengen opnieuw het grootste indoor kerstspektakel voor het ganse gezin. Het publiek wordt meegezogen in een sprookjesachtig kerstverhaal met alle toeters en bellen, inclusief de warme kerstromantiek. Je zal lachen met de fratsen van de elfjes of ontroerd worden bij overbekende kerstmelodieën. Onze topcast en muzikanten bezorgen het publiek een onvergetelijke show, met een setlijst die bestaat uit de grootste kerstklassiekers: ‘White Christmas’, ‘Jingle Bells’, ‘Last Christmas’ en vele, véle anderen!

KALENDER

Op zondag 22 december 2019
in Lotto Arena, Antwerpen
Geniet t.e.m. 1 september van een gratis rang-upgrade.

Tickets
Ik overdrijf, maar als het kon vierde ik een gans jaar Kerstmis en bleef de versiering non-stop in ons huis hangen. Voor mij is dat inderdaad de mooiste tijd van het jaar en met glunderende ogen kijk ik nu al uit naar het grootse kerstspektakel ‘The Christmas Show’. Christoff

Line-up

Christoff

De grootste ambassadeur van Kerstmis in Vlaanderen is zonder meer Christoff. Zijn kerstconcerten zijn al jaren een succes en zijn kerstalbum ‘Kerstmis met jou’ blijft vier jaar na de release doorverkopen, en wordt tijdens de feestdagen massaal gestreamd. Voor ‘The Christmas Show’ breidt hij zijn repertoire uit, want naast de mooiste kerstklassiekers, schittert hij ook met ‘Een ster’ en zal hij mogelijk ook uw ‘Zeven zonden’ vergeven. 

Wannes Lacroix

Na Ibe werd hij 2de in de recentste reeks van ‘The Voice’, maar de 16-jarige Wannes Lacroix barst eveneens van het talent. In een recent verleden speelde hij Marx in de Studio 100-reeks ‘De Avonturen van Lolly Lollbroek’, hij had een eerste rolletje in de musical ’14-18’ en werd door Mark Tijsmans in de succesvolle Deep Bridge-productie ‘de Ridders van de Ronde Keukentafel’ gespot en opgepikt. Met zijn stem, zijn sympathieke persoonlijkheid en kerstklassiekers, pakt hij straks moeiteloos de Lotto Arena in en laat hij de harten van de tieners, de mama’s, en oma’s ongetwijfeld sneller slaan. 

Hans Peter Janssens

Met de populaire, gelauwerde musicalacteur Hans Peter Janssens heeft ‘The Christmas Show’ opnieuw een grote naam gestrikt. Hans Peter verdiende zijn sporen verdiende in o.a. ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Les Misérables’ en ‘The Phantom of the Opera’. In 2006 kreeg Hans Peter een Vlaamse Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol en twee jaar later kreeg hij de Musicalprijs Bijzondere Verdienste. In de musicalwereld staat hij nog steeds aan de absolute top en is hij één van de meest gevraagde, veelzijdige artiesten. Hij weet als geen ander hoe hij het publiek moet bespelen, met staande ovaties en een massa kippenvelmomenten tot gevolg. Voor hans Peter is het zijn tweede passage in ‘The Christmas Show’.

Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.


Dit was ‘The Christmas Show’ 2018


 


DÉ ULTIEME KERST PLAYLIST


TICKETS


22 december in Lotto Arena, Antwerpen

 

ZONDAG 22/12/2019 om 18u00


ticketprijzen: rang-upgrade

Onze eerste namen zijn bekend en daarom delen we cadeaus uit.
Tot en met 1 september 2019 krijg je van ons een gratis rang-upgrade cadeau.

Voor de Santa Seats betaal je een week lang de prijs van Categorie 1, voor Categorie 1 betaal je de prijs van Categorie 2, enzovoort.Wacht dus niet te lang, want ‘The Christmas Show’ wordt een kerstfeest zoals je er nog nooit één hebt meegemaakt.

Hoe ga je te werk:
1: Je bestelt het ticket dat je wenst te kopen, indien je een Santa Seat ticket wenst selecteer je ook Santa Seat.
2: Daarna volg je het bestelproces verder, de nieuwe prijs wordt toegekend in de volgende stappen.

cat. 2

€29

i.p.v. €39

cat. 1

€39

i.p.v. €49
*Santa Seats garanderen de beste plaatsen in de zaal.
De vermelde prijzen zijn inclusief reservatiekosten.

Koop je tickets


Standaard

Standaardtickets

groep

tickets voor groepen
vanaf 10 personen

Met vragen over de aankoop van tickets kan je hier terecht!