The Christmas Show

Christoff, André Hazes, Belle Perez en vele anderen schitteren in het grootste kerstfeest voor de hele familie.

Op zondag 22 december 2019 kan je in de Lotto Arena terecht voor de tweede editie van het hartverwarmende eindejaarsspektakel ‘The Christmas Show’. ‘The Christmas Show’ is de grootste indoor kerstbeleving van Vlaanderen, voor het hele gezin. De cast is indrukwekkend, en dompelt je volledig onder in de gezellige en magische kerstfeer.

André Hazes, Christoff, Belle Perez, Tinne Oltmans, Wannes Lacroix en musicalsterren Hans Peter Janssens, Goele De Raedt en Nordin De Moor zingen de grootste kersthits én eigen hits, onder begeleiding van een geweldige live band.

‘The Christmas Show’ is jullie jaarlijks terugkerende afspraak voor een groots muzikaal kerstfeest voor vrienden en familie met een indrukwekkende cast, spectaculaire acts, een geweldig showballet, schattige engelenstemmen en veel randanimatie.

Als je van kerst houdt, moet je ‘The Christmas Show’ hebben gezien. Als je niet van kerst houdt, ook. We maken er een kerstfeest van dat je nooit meer vergeet!

Ik overdrijf, maar als het kon vierde ik een gans jaar Kerstmis en bleef de versiering non-stop in ons huis hangen. Voor mij is dat inderdaad de mooiste tijd van het jaar en met glunderende ogen kijk ik nu al uit naar het grootse kerstspektakel ‘The Christmas Show’. Christoff

KALENDER

Op zondag 22 december 2019
in Lotto Arena, Antwerpen

Tickets

ARRANGEMENT

Maak je bezoek aan 'The Christmas Show' nóg memorabeler met ons Aspen Arrangement.

ONTDEK HET NU

Line-up


Christoff

De grootste ambassadeur van Kerstmis in Vlaanderen is zonder meer Christoff. Zijn kerstconcerten zijn al jaren een succes en zijn kerstalbum ‘Kerstmis met jou’ blijft vier jaar na de release doorverkopen, en wordt tijdens de feestdagen massaal gestreamd. Voor ‘The Christmas Show’ breidt hij zijn repertoire uit, want naast de mooiste kerstklassiekers, schittert hij ook met ‘Een ster’ en zal hij mogelijk ook uw ‘Zeven zonden’ vergeven. 

André Hazes

Met uitverkochte concerten in Vlaanderen en Nederland, gouden en platina albums én de monsterhit ‘Leef’, is André Hazes op korte tijd uitgegroeid tot één van de populairste artiesten van de Lage Landen. De twintiger is razend populair bij de jeugd, maar wordt ook door de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s op handen gedragen omwille van zijn hartverwarmende persoonlijkheid, zijn prachtige stem en zijn warme, sympathieke uitstraling. Net als bij zijn vader, worden de liedjes van André luidkeels meegezongen en heeft de Amsterdammer een sterke band met Kerstmis.

Tinne Oltmans

Voor Ghost Rocker Tinne Oltmans is het de tweede keer dat ze meedoet aan ‘The Christmas Show’. De finaliste van ‘Steracteur Sterartiest’ tekende zopas een platencontract bij Universal Music, maar musicals blijven een grote liefde. Na ‘Zoo Of Life’ en ‘Doornroosje’ en voor ze volgend jaar schittert in ‘MAMMA MIA!’ dompelt Tinne zich helemaal onder in de kerstsfeer en trakteert ze het publiek straks op heerlijk meezingbare kersthits.

Belle Perez

De Limburgse Belle Perez die momenteel toert met ‘Fiesta Perez’, de theatershow waarmee ze haar 20-jarige carrière viert, kijkt heel erg uit naar ‘The Christmas Show’: “Ons zoontje Ellia Wouter was drie jaar geleden uitgerekend voor kerstavond, maar hij kwam een weekje vroeger. De kans is groot dat hij straks meekomt met papa, want het gebeurt niet vaak dat mama, naast de hits, ook kerstliedjes zingt. Ik vind het nu al geweldig dat ik dadelijk mag meewerken aan deze prachtige productie en samen met het publiek mee ga genieten van deze ultieme kerstbeleving. Ik kijk er enorm naar uit om met Christoff, André Hazes, Wannes Lacroix en alle andere collega-artiesten, liedjes en muzikale kerstsurprises te brengen.”

Wannes Lacroix

Na Ibe werd hij 2de in de recentste reeks van ‘The Voice’, maar de 16-jarige Wannes Lacroix barst eveneens van het talent. In een recent verleden speelde hij Marx in de Studio 100-reeks ‘De Avonturen van Lolly Lollbroek’, hij had een eerste rolletje in de musical ’14-18’ en werd door Mark Tijsmans in de succesvolle Deep Bridge-productie ‘de Ridders van de Ronde Keukentafel’ gespot en opgepikt. Met zijn stem, zijn sympathieke persoonlijkheid en kerstklassiekers, pakt hij straks moeiteloos de Lotto Arena in en laat hij de harten van de tieners, de mama’s, en oma’s ongetwijfeld sneller slaan. 

Hans Peter Janssens

Met de populaire, gelauwerde musicalacteur Hans Peter Janssens heeft ‘The Christmas Show’ opnieuw een grote naam gestrikt. Hans Peter verdiende zijn sporen in o.a. ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Les Misérables’ en ‘The Phantom of the Opera’. In 2006 kreeg Hans Peter een Vlaamse Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol en twee jaar later kreeg hij de Musicalprijs Bijzondere Verdienste. In de musicalwereld staat hij nog steeds aan de absolute top en is hij één van de meest gevraagde, veelzijdige artiesten. Hij weet als geen ander hoe hij het publiek moet bespelen, met staande ovaties en een massa kippenvelmomenten tot gevolg. Voor Hans Peter is het zijn tweede passage in ‘The Christmas Show’.

Nordin De Moor

Nordin De Moor studeerde aan het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, waar hij in 2004 afstudeerde. Ondertussen speelde hij mee in verschillende Vlaamse en Nederlandse musicals, waaronder ‘Shrek’, ’40-‘45’ en ‘Spamalot’. Voor zijn rol als Patsy in ‘Spamalot’ won hij de Vlaamse Musicalprijs voor ‘Beste Mannelijke Bijrol’. In ‘Chaplin’ zette hij enkele jaren geleden een indrukwekkende hoofdrol neer. Recent nog speelde Nordin één van de hoofdrollen in de volledig uitverkochte musical ‘Titanic’ op het Donkmeer.

Goele De Raedt

Met Goele De Raedt krijgt de kerstshow er nog een topsoliste bij. Ze behaalde diploma’s aan de conservatoria van Brussel en Gent, en was te zien in de populaire tv-series ‘Thuis’, ‘Wittekerke’ en ‘Spoed’. Goele schitterde in de musicals ‘Daens’, ‘MAMMA MIA!’, ‘Beauty and the Beast’ en de Ketnet-musical ‘Team U.P.’ Goele onfermt zich in The Christmas Show ook over het kinderkoor, dat zal worden samengesteld uit de leerlingen van The Musical Academy.


Dit was ‘The Christmas Show’ 2018


TICKETS


22 december in Lotto Arena, Antwerpen

 

ZONDAG 22/12/2019 om 14u00
EXTRA SHOW

 

ZONDAG 22/12/2019 om 18u00


ticketprijzen

cat. 3

€29

cat. 2

€39

cat. 1

€49

Santa Seats garanderen de beste plaatsen in de zaal.

Dankzij het Kids Ticket kunnen kinderen t.e.m. 14 jaar voor slechts €20,00 naar 'The Christmas Show'.
Deze formule is geldig op alle categorieën m.u.v. de Santa Seats en is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

De vermelde prijzen zijn inclusief reservatiekosten.

Aspen Christmas Arrangement


Wil jij 'The Christmas Show' nog memorabeler maken? Geniet dan van een comfortable ervaring om te delen met je vrienden of familie.

In het Aspen Arrangement profiteer je van het eenvoudig parkeren, een sharing experience van een winters driegangenmenu en heen- en terugvervoer naar 'The Christmas Show'. Geniet zonder zorgen van het optreden en van elkaar.
Dit alles voor €79 per persoon en €59 per kind (inclusief ticket).

Om helemaal in de wintersfeer te komen, kan je kiezen om de dag af te sluiten met twee uur skiplezier in Aspen voor €30 per persoon.

Planning
11u00: Aankomst Aspen + parking
11u00: Christmas Sharing Menu
13u00: Vertrek naar Lotto Arena
14u00: Start The Christmas Show
16u30: Terugkomst Aspen
16u30: Sneeuwpret in Aspen (optioneel)
Reserveren
Shared voorgerecht
-Rollade van bresaola gevuld met ricotta
-Tomaat mozzarella met groene pesto
Pecorino
-Gemarineerde gegrilde groenten
-Platbrood met tapenade van zongedroogde tomaten
 
Shared hoofdgerecht
-Wildstoverij met rosti aardappelen en seizoen groenten
-Chefs pizza met boschampignons en crème van truffel
-Risotto met zeevruchten en fijne kruiden
 
Shared dessert
-Mini eclairs en soesjes
-Brownie
-Toblerone
- Inclusief koffie, thee en mineraalwater

Koop je tickets


Standaard

Standaardtickets

groep

tickets voor groepen
vanaf 20 personen

Met vragen over de aankoop van tickets kan je hier terecht!

Met steun van de Belgische Tax Shelter