The Christmas Show

Op 23 december wordt de Lotto Arena overspoeld met pure kerstmagie voor de hele familie! Paul Michiels, Wim Soutaer, Ian Thomas, Silvy De Bie, Tinne Oltmans en vele anderen nemen jou mee op een onvergetelijke reis naar Winterwonderland, met prachtige muziek en spetterende choreografieën.

KALENDER

The Christmas Show 2018 speelden op 23 december 2018 in de Lotto Arena in Antwerpen

Bekijk al onze shows

Geprezen in de pers

De pers werd helemaal betoverd in Winter Wonderland

"Wanneer Paul Michiels een combinatie zong van Wonderful Christmas Time en zijn grote hit Way To Your Heart was er in de zaal een ovatie om U tegen te zeggen, zo prachtig gebracht."

Krant van West-Vlaanderen

"Absolute hoogtepunten waren de passages van Hans Peter Janssens en Goele De Raedt!"

Chez Bartizze

"Een uitgelaten zaal vol kerstliefhebbers genoot met volle teugen van de voorstelling. Het werd een dynamische feelgood show met aanstekelijke kerstmeezingers"

Musicalsites

DE SHOW

En bij kerst hoort natuurlijk een zeemzoet, vertederend kerstverhaal. Enkele dagen voor kerstmis staan alle artiesten klaar om te schitteren tijdens het openingsfeest van de Kerstman in zijn fonkelnieuwe slee. Maar bij de start van de show wordt de slee – mét alle artiesten erin – weggetoverd door een verre neef van de Kerstman die kerstmis haat… Wat volgt is een avontuurlijke reis langs grote wereldsteden. Zullen de elfjes van de Kerstman iedereen terug vinden zodat het kerstfeest toch kan doorgaan?

Na de succesvolle edities in 2015 en 2016 in Nederland brengt Deep Bridge, in samenwerking met RTL Live Entertainment, The Christmas Show voor het eerst naar Vlaanderen. Beleef een warm en muzikaal feest tijdens de kerstperiode met een sterrencast, een sublieme live band, een kinderkoor en sprankelende dansers.


 

LINE-UP

Paul Michiels
Silvy De Bie
Wim Soutaer
Tinne Oltmans
Ian Thomas
Goele De Raedt
Hans Peter Janssens
Ludo Hellinx 


DÉ ULTIEME KERST PLAYLIST

Met steun van de Belgische Tax Shelter

Deel deze pagina met je vrienden