The Christmas Show

A CHRISTMAS CAROL

Kerstmis is het feest van de tradities, en The Christmas Show is hard op weg er ook één te worden. Na de succesvolle edities in 2015 en 2016 in Nederland, brengt Deep Bridge, in samenwerking met RTL Live Entertainment, volgende kerst pure kerstmagie voor het eerst naar Vlaanderen.

Op 26 december 2018 kunnen jong en oud in de Lotto Arena genieten van het beste kerstfeest van het jaar, met een sterrencast, visueel spektakel en natuurlijk een geweldig kerstverhaal.

KALENDER

Op 26 december 2018
in Lotto Arena Antwerpen

KOOP TICKETS

A CHRISTMAS CAROL

A CHRISTMAS CAROL

The Christmas Show brengt heden en verleden op indrukwekkende wijze bij elkaar. Deze eerste editie is gebaseerd op het geliefdste kerstverhaal ter wereld: A Christmas Carol van Charles Dickens. Dit klassieke verhaal is op spectaculaire wijze vertaald naar de tijd van nu.

The Christmas Show staat alom bekend om zijn spectaculaire effecten, indrukwekkende dans en natuurlijk: kersthits.


DE SHOW

DE SHOW

Het middelpunt van de show is Justin Scrooge: een verwende en verwaande popster die alleen maar aan zichzelf denkt. Familie en vrienden ziet hij hierdoor al jaren niet meer. Toch wil hij niet alleen zijn op kerstavond, en daarom verplicht hij zijn crew op die avond te werken. Iedereen. Ook zijn personal assistent Bobbie dus, die een klein kindje heeft dat thuis op haar wacht.

Vlak voor middernacht krijgt Justin bezoek van zijn vroegere manager Jakob van der Geest. Jakob vertelt hem dat hij die nacht bezoek zal krijgen van drie geesten: De Geest van Toen, De Geest van Nu en De Geest van Straks. Deze geesten nemen Justin mee naar belangrijke momenten uit verleden, heden en toekomst en laten hem naar zichzelf kijken. Of Justin de boodschap begrijpt en durft te veranderen, blijkt als hij een aanbieding krijgt voor een grote kerstshow in Las Vegas….

Deel deze pagina met je vrienden

Koop je tickets


standaard

standaardtickets

VIP

exclusieve tickets
met catering arrangement

groep

tickets voor groepen
vanaf 10 personen


Met vragen over de aankoop van tickets kan je hier terecht!

Tickets & Info 070 691 002*
(maandag t.e.m vrijdag van 10u00 tot 18u00) *Max 0,30€/min