The Christmas Show

Op 23 december wordt de Lotto Arena overspoeld met pure kerstmagie voor de hele familie! Paul Michiels, Wim Soutaer, Ian Thomas, Silvy De Bie, Tinne Oltmans en vele anderen nemen jou mee op een onvergetelijke reis naar Winterwonderland, met prachtige muziek en spetterende choreografieën.

KALENDER

Op 23 december 2018
in Lotto Arena Antwerpen

KOOP TICKETS

DE SHOW

En bij kerst hoort natuurlijk een zeemzoet, vertederend kerstverhaal. Enkele dagen voor kerstmis staan alle artiesten klaar om te schitteren tijdens het openingsfeest van de Kerstman in zijn fonkelnieuwe slee. Maar bij de start van de show wordt de slee – mét alle artiesten erin – weggetoverd door een verre neef van de Kerstman die kerstmis haat… Wat volgt is een avontuurlijke reis langs grote wereldsteden. Zullen de elfjes van de Kerstman iedereen terug vinden zodat het kerstfeest toch kan doorgaan?

Na de succesvolle edities in 2015 en 2016 in Nederland brengt Deep Bridge, in samenwerking met RTL Live Entertainment, The Christmas Show voor het eerst naar Vlaanderen. Beleef een warm en muzikaal feest tijdens de kerstperiode met een sterrencast, een sublieme live band, een kinderkoor en sprankelende dansers.


 

LINE-UP

Paul Michiels
Silvy De Bie
Wim Soutaer
Tinne Oltmans
Ian Thomas
Goele De Raedt
Hans Peter Janssens
Ludo Hellinx

Op 17 oktober was het al heel even Kerstmis in Antwerpen. Op indoor skipiste Aspen kon de aanwezige pers kennismaken met de sterrencast van ‘The Christmas Show’.

Tinne Oltmans is één van de leading ladies van de show. U had graag al een voorsmaakje? Bekijk dan hier het teaserfilmpje waarin Tinne zich ten volle uitleeft op één van dé grootste kersthits ooit, ‘All I Want For Christmas Is You’:

Deel deze pagina met je vrienden

Koop je tickets


standaard

standaardtickets

VIP

exclusieve tickets
met catering arrangement

groep

tickets voor groepen
vanaf 10 personen


Met vragen over de aankoop van tickets kan je hier terecht!

Tickets & Info 070 691 002*
(maandag t.e.m vrijdag van 10u00 tot 18u00) *Max 0,30€/min