Nieuwe show

Brandweerman Sam

Het grote kampeeravontuur

KALENDER

vanaf 16 november
op tour door Vlaanderen

Duur show: 1u15 zonder pauze
Fotomoment met de cast na de show.
Adviesleeftijd: 2+

KOOP TICKETS
Naar aanleiding van het advies van de regering i.v.m. het Coronavirus worden alle voorstellingen van Brandweerman Sam t.e.m. 12 april uitgesteld.
MEER INFO

Want hij staat altijd paraat… met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam terug naar het theater. Na het megasucces van ‘Sam redt het Circus’ beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw, spannend avontuur in ‘Brandweerman Sam Live! – Het Grote Kampeeravontuur’.

KALENDER

Nu op tour door Vlaanderen

Duur show: 65 minuten zonder pauze
Fotomoment met de cast na de show.
Adviesleeftijd: 2+

KOOP TICKETS

HET
VERHAAL

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertjeWanneer twee bekende rangers op zoek gaan naar het beestjebesluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in de bergen, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden? 

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in Brandweerman Sam Live! – Het Grote Kampeeravontuur. 

 

KOM
VERKLEED

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet! 

 
Image
Image
Image
Image

TICKETS


Nu op tour door Vlaanderen.

2020

VRIJDAG 10/04/2020 om 14u00

CC De Plomblom, Ninove

Geannuleerd: Ticketkopers worden persoonlijk gecontacteerd.

 

MAANDAG 01/06/2020 om 14u00

Stadsschouwburg Antwerpen

Koop je tickets


standaard

standaardtickets

groep

tickets voor groepen vanaf 20 personen

Met vragen over de aankoop van tickets kan je hier terecht!