Assepoester

Na het succes van ‘Doornroosje’ brengt Deep Bridge in de paasvakantie van 2019 een nieuwe sprookjesmusical naar Antwerpen, Gent & Hasselt. ‘Assepoester’ is een klassieker en blijft van alle tijden, magisch en ontroerend. Bezoekers mogen zich verwachten aan een totaalbeleving voor, tijdens én na de show.

‘Assepoester’ is een klassieker en blijft van alle tijden, magisch en ontroerend. Je beleeft de transformatie van een verlegen meisje tot een oogverblindende prinses met glazen muiltjes, op zoek naar liefde en geluk.

De hoofdrol is weggelegd voor Helle Vanderheyden. Voor Helle is het na Sandy in ‘Grease’ enkele jaren geleden, haar tweede hoofdrol in een musical.

KALENDER

vanaf 7 april 2019
Antwerpen - Gent - Hasselt

KOOP TICKETS

HET
VERHAAL

In een land hier ver vandaan woont een mooi en lief meisje, Assepoester. Maar Assepoester is niet gelukkig. Ze wordt door haar stiefmoeder verplicht om hele dagen te wassen, poetsen, strijken en koken. Tot de koning op een dag een groot bal organiseert voor alle meisjes in het land om op zoek te gaan naar een bruid voor de prins. De stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan, maar daar steekt de goede fee een stokje voor.

Zij tovert Assepoester om met een prachtige jurk, glazen muiltjes én een grote koets. Assepoester vertrekt stiekem naar het bal om het hart van de prins te veroveren. Maar ze heeft weinig tijd, want de betovering wordt om klokslag twaalf uur verbroken.

 


Helle Vanderheyden

Helle studeerde af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Musicaltheater in Tilburg. Na haar studies speelde ze mee in de musicals ‘The Producers’, ‘Domino’, ‘Assepoester’ en ‘Sneeuwwitje’. In ‘Grease’ kaapte ze de rol van Sandy weg. Ze vertolkt sinds het 21e seizoen studente Martha in de comedyserie ‘De Kotmadam’ op VTM. In ‘Geubels en de Belgen’ speelde zij de vrouw van Philippe Geubels. Bij de kinderen is Helle bekend als prinses Iris uit de Studio 100-tv-reeks ‘Prinsessia’.

“Assepoester wordt mijn vierde productie voor Deep Bridge. Ik ben heel blij dat ik het vertrouwen krijg om de titelrol te spelen, mijn voeten jeuken al om het schoentje te passen. Want wie zegt nu nee tegen een prachtige baljurk, een koets en een knappe prins?”

CAST &
CREATIVES

 

Thomas Van Goethem

Thomas Van Goethem speelde de afgelopen 4 jaar al meerdere keren de rol van prins, waaronder vorig jaar aan de zijde van Tinne Oltmans in ‘Doornroosje’. In 2019 kruipt hij nog een allerlaatste keer in de rol van prins en doorkruist hij Vlaanderen op zoek naar Assepoester. Thomas werd bekend als Jonas in de jeugdreeks BOOH!, maar is vandaag vooral bekend als presentator op Disney Junior.

‘Mijn beurtenkaart is bijna vol en daarnaast steken er al enkele prinsenkwaaltjes de kop op”

Van Hoorne
Entertainment

Van Hoorne
Entertainment

Van Hoorne Entertainment domineert in Nederland al jaren de markt van het familie-entertainment. Het bedrijf werd opgericht in 2003 door eigenaar en directeur Michael van Hoorne. Inmiddels produceert Van Hoorne Entertainment theatervoorstellingen, televisieprogramma’s, familie-evenementen en live entertainment voor recreatie- en attractieparken.

Ook in Vlaanderen tekent Van Hoorne al enkele jaren voor de mooiste sprookjesmusicals. In Deep Bridge heeft van Hoorne nu een nieuwe partner gevonden om een volgende stap te zetten. Samen zullen we de bestaande sprookjesmusicals in een geheel nieuwe vorm gieten. Het DNA van Van Hoorne en de voorstellingen blijft uiteraard behouden, maar we gaan samen opnieuw investeren in een nieuw leven.

Van Hoorne en Deep Bridge zullen elk jaar opnieuw tijdens de krokus- en paasvakantie een sprookjesmusical presenteren, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen bieden bovendien meer dan alleen maar een mooie en fantasierijke voorstelling. Sprookjesfiguren en publiek zullen elkaar dan ook écht ontmoeten.

 

Deel deze pagina met je vrienden

Koop je tickets


standaard

standaardtickets

VIP

exclusieve tickets
met catering arrangement

groep

tickets voor groepen
vanaf 10 personen

SCHOLEN

Vanaf €10 per persoon


Met vragen over de aankoop van tickets kan je hier terecht!

Tickets & Info 070 691 002*
(maandag t.e.m vrijdag van 10u00 tot 18u00) *Max 0,30€/min