Assepoester

KALENDER

13 oktober op tour door Vlaanderen
In de kerstvakantie Plopsa Theater, De Panne

Koop Tickets

‘Assepoester’ is na ‘Doornroosje’ de tweede familiemusical van Deep Bridge die dit najaar door het hele land tourt.

De decors en kostuums zijn nieuw, fris en kleurrijk. De muziek is catchy en aan de interactie met het publiek wordt de grootste aandacht besteed. De cast roept kinderen tijdens de voorstellingen op om mee te zingen en te dansen. Na de show mag iedereen op de foto met Assepoester en alle andere sprookjesfiguren. Wie verkleed komt maakt ook kans op een unieke prijs, in ontvangst te nemen op het podium! Een bekend sprookje in een modern jasje, met af en toe een twist, dat is hoe Deep Bridge elk jaar opnieuw duizenden gezinnen in familieverband wil laten kennismaken met musical.

‘Assepoester’ is een klassieker en blijft van alle tijden, magisch en ontroerend. Je beleeft de transformatie van een verlegen meisje tot een oogverblindende prinses met glazen muiltjes, op zoek naar liefde en geluk.

Helle Vanderheyden zet een fantastische Assepoester neer. Aaron De Veene en Jervin Weckx zullen afwisselend de rol van prins voor hun rekening nemen. Het olijke duo Fien en Titus, gespeeld door de onnavolgbare Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke, krijgen steeds opnieuw de hele zaal mee. Fien en Titus zijn grappig, soms een beetje stout en ook héél erg groen. Wanda Joosten is een royale Koningin, en Nicoline Hummel zorgt elke voorstelling weer voor koets, kleed én magie. Mart Van den Hout, die ook tekent voor de regie en samen met Thomas Van Goethem het script herwerkte, is de perfecte gastheer voor een voorstelling die van begin tot einde groot en klein weet te boeien. 

KALENDER

Assepoester ging op 10 april 2019 in première in Theater Elckerlyc, Antwerpen.

BEKIJK AL ONZE SHOWS

Geprezen in de pers

De pers werd helemaal betoverd door het sprookje...

“Assepoester is een feeërieke voorstelling met veel humor, aanstekelijke meezingers en kleurrijke kostuums”

Sterrennieuws

“Helle Vanderheyden deed menig prinsessenhart sneller slaan en zette een méér dan voortreffelijke Assepoester neer. Dit was een verdiende hoofdrol en Helle laat zien dat ze heel wat in haar mars heeft.“

Krant Van West-Vlaanderen

“Jasmine Jaspers kruipt met plezier in de rol van bazige Fien en Laurenz Hoorelbeke in de rol van ‘sloef van dienst’ Titus. De samenwerking tussen beiden is een match made in heaven.”

Chez Bartizze

"Zelfs de papa’s en mama’s kunnen niet blijven stilzitten. Als de kinderen dan na de voorstelling van Assepoester nog met de cast op het podium mogen voor een foto, kan hun dag helemaal niet meer stuk.”

Musicalsites


HET
VERHAAL

In een land hier ver vandaan woont een mooi en lief meisje, Assepoester. Maar Assepoester is niet gelukkig. Ze wordt door haar stiefbroer en -zus (Titus & Fien) verplicht om hele dagen te wassen, poetsen, strijken en koken. Tot de koningin op een dag een groot bal organiseert voor alle meisjes in het land om op zoek te gaan naar een bruid voor de prins. De stiefzus verbiedt Assepoester naar het bal te gaan, maar daar steekt de goede fee een stokje voor.

Zij tovert Assepoester om met een prachtige jurk, glazen muiltjes én een grote koets. Assepoester vertrekt stiekem naar het bal om het hart van de prins te veroveren. Maar ze heeft weinig tijd, want de betovering wordt om klokslag twaalf uur verbroken.

HET
VERHAALSPROOKJES BESTAAN

SPROOKJES BESTAAN

Deep Bridge wil met zijn familiemusicals, gebaseerd op bekende sprookjes, een traditie bouwen. De voorstellingen zijn geschikt voor de hele familie. Een bekend verhaal, aanstekelijke liedjes, veel humor en een volledig Vlaamse cast, in kleurrijke droomkostuums, zijn de belangrijkste ingrediënten.


CAST

Helle Vanderheyden

Assepoester

Aaron De Veene

Prins Victorian

Laurenz Hoorelbeke

Titus

Jasmine Jaspers

Fien

Wanda Joosten

Koningin Louise

Nicoline Hummel

Goede Fee

Jervin Weckx

Alternate Prins Victorian

Hannes Vandersteene

Hofmaarschalk Boudewijn

Maja Van Honsté

Alternate Fien

Mart Van Den Hout

Regie & Boudewijn

 
 

CASTALBUM

CASTALBUM

1. Ouverture
2. Hoe Het Begon
3. Vanavond Is Het Bal
4. Ik Weet Dat Het Niet Kan
5. Wat Ben Je Prachtig
6. Ik Wil Dansen
7. Betoveringslied
8. Trouw Met Mij
9. Dans Met Mij
10. Van Wie Is Het Schoentje
11. Finale

Met steun van de Belgische Tax Shelter


TICKETS


vanaf 26 december in Plopsa Theater De Panne

 

DONDERDAG 26/12/2019 om 10u30

 

DONDERDAG 26/12/2019 om 12u30

 

VRIJDAG 27/12/2019 om 10u30

 

VRIJDAG 27/12/2019 om 12u30


ticketprijs

Tijdens Winter Magic transformeert Plopsaland De Panne in een magisch winterlandschap met wel honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizend-en-één betoverende lichtjes. Droom weg bij deze feeërieke winterse scenes of ga een rondje schaatsen op de ijspiste op het Dorpsplein.

De vermelde prijzen zijn inclusief reservatiekosten.

Koop je tickets


standaard

standaardtickets

groep

tickets voor groepen vanaf 20 personen

Met vragen over de aankoop van tickets kan je hier terecht!