Walter Baele en Sandrine Van Handenhoven in sprookjes-dreamteam ‘Rapunzel’

Audities, Musical, Nieuws

In maart en april 2023 trekken  we naar Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent met een bigger and bolder versie van ‘Rapunzel’. Wat we reeds wisten: Stany Crets schrijft een nieuwe, eigentijdse versie van het geliefde sprookje van de gebroeders Grimm, Ad Van Dijk zorgt voor de prachtige muziekJoris van Veldhoven voor de sprookjesdecors en de rol van ‘Rapunzel’ tussen al deze toeters en belle, is voor Helle (Vanderheyden)

Het moge duidelijk zijn, we trekken alle registers open voor dit vijfde sprookje in vijf jaar tijd en dat blijkt ook uit de absolute toppers die vandaag trots worden voorgesteld. 

Return of ‘The King’ Walter Baele en verrassende ‘heks’ Sandrine


Na The Lord of The Rings, hebben we nu ook onze ‘Return of The King’, want de onnavolgbare Walter Baele kruipt opnieuw in de huid van de koning in dit sprookje. Walter zette in 2018 voor Deep Bridge al eens een verbluffende koning (Louis) neer in de sprookjesmusical ‘Doornroosje’ en krijgt in ‘Rapunzel’, net als toen, Liv Van Aelst naast zich als koningin

Met in de cast Jasmine Jaspers (prinses), Laurenz Hoorelbeke (prins), Saïn Vantomme (moeder Rapunzel), Jervin Weckx, Florian Avoux, Aaron De Veene en Isabelle Heremans, niets dan vertrouwde en getalenteerde gezichten uit eerdere Deep Bridge-producties. Maar ook een gloednieuw lid in de Deep Bridge-familie vervolledigt dit sprookjes-dreamteam

Actrice-zangeres-presentatrice Sandrine Van Handenhoven, die recent nog imponeerde in de rol van de iconische Josephine Baker, zal haar opwachting in ‘Rapunzel’ maken als heks. Een nieuwe en leuke uitdaging voor Sandrine, die voor het eerst ondergedompeld zal worden in het warme bad der Deep Bridge-producties.    

“Toen ik werd gevraagd voor de rol van heks, dacht ik yes! Interessant! Eindelijk kan ik eens de antagonist spelen. Waar ligt die grens tussen medeleven of afkeer? Het publiek luchtig doen nadenken en in passant mezelf ook ;). Ik heb me al laten vertellen dat de heks trouwens zeer grappig is, dus dat komt helemaal goed!”
– Sandrine Van Handenhoven – 

‘Rapunzel’ speelt in maart en april 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen , Trixxo Theater Hasselt en Capitole GentAarzel niet om je plaatsje(s) nu al te reserveren, want er wordt nog net niet gev(l)ochten om tickets!

 

Ticket Upgrade

Bestel tot 4 december je tickets en ontvang een gratis rang-upgrade. Voor Golden Seat betaal je de prijs van Categorie 1, voor Categorie 1 betaal je de prijs van Categorie 2, enzovoort.

KOOP TICKETS