Sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ schuift door naar komend voorjaar.

musical, news

Na een geslaagde première in maart 2020 werden ook de voorstellingen van ‘Sneeuwwitje’ voor onbepaalde tijd uitgesteld. Ondertussen is bekend dat Maureen Vanherberghen, die in de hoofdrol wist te verrassen, een eerste kindje verwacht. Omdat we deze ploeg bij mekaar willen houden en Maureen de kans willen geven straks ten volle van haar prille moederschap te genieten, zal ‘Sneeuwwitje, de musical’ pas hernemen in het voorjaar van 2022.

Na de enthousiaste reacties waren we vorig jaar al klaar voor een mooie reeks voorstellingen, maar door de coronamaatregelen werden die onmiddellijk on hold gezet. Met de cast en ons zalig zwangere Sneeuwwitje hebben we nu afgesproken om alle voorstellingen van ‘Sneeuwwitje, de musical’ integraal te verplaatsen naar volgend voorjaar. Het is nog even wachten, maar volgend voorjaar kan iedereen weer luidkeels meezingen. Vanaf vandaag kan je trouwens opnieuw tickets bestellen voor de voorstellingen.

“Ik ben blij dat we met deze fijne ploeg het verhaal van ons stoere Sneeuwwitje verder kunnen vertellen. We gaan ervan uit dat we dan opnieuw voluit kunnen spelen voor de talrijke kindjes, mama’s, papa’s, oma’s en opa’s, die net als ons reikhalzend uitkijken naar het vervolg. En het wordt geen zwangere sneeuwwitje, tegen die tijd ben ik al bevallen.”Maureen Vanherberghen

Met ‘Sneeuwwitje’ rolt Deep Bridge opnieuw een instapmusical uit voor jonge kinderen, gezinnen en families. Iedereen wordt ondergedompeld in een magische sprookjessfeer en door de talrijke grapjes en aparte insteken, is de voorstelling ook voor de ouders een leuke ervaring. ‘Sneeuwwitje’ blijft een musical die generaties verbindt en straks weer mensen samenbrengt.

Alle ticketkopers werden ondertussen persoonlijk gecontacteerd. 
 

 

Tickets

Vanaf 13 maart 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen
Vanaf 2 april 2022 in Ethias Theater, Hasselt
Vanaf 9 april 2022 in Capitole Gent

MEER INFO