Sprookjesmusical Doornroosje betovert de Koningin Elisabethzaal

Musical, Nieuws

Groot nieuws! De sprookjesmusical Doornroosje komt in augustus naar de Koningin Elisabethzaal aan de ZOO.

ZOO Antwerpen en Deep Bridge slaan de handen in elkaar deze zomer. Doornroosje kreeg in het prille voorjaar al meer dan vijftienduizend bezoekers in Antwerpen, Hasselt en Gent. De voorstelling werd door pers en publiek bijzonder positief onthaald en speelt nu dus, als eerste in een reeks, tijdens de zomer in de gerenommeerde Koningin Elisabethzaal.

We bouwen een traditie uit waarbij het sprookje eerst door heel Vlaanderen trekt en in de zomermaanden naar de Koningin Elisabethzaal van de ZOO komt. De combinatie van musical en een bezoek aan de ZOO heeft in het verleden al zijn succes bewezen en zal dat nu ongetwijfeld opnieuw doen. De ZOO is en blijft één van onze belangrijkste trekpleisters.

Voor de voorstellingen in de Koningin Elisabethzaal wordt de cast aangevuld met Helle Vanderheyden. Tinne Oltmans zal immers een aantal voorstellingen verstek moeten laten gaan om de concerten van Ghostrockers te spelen. Met Helle halen we echter een topper in huis om Tinne enkele dagen te vervangen. Voor deze voorstellingen worden bovendien extra decors gebouwd, en wordt het ensemble uitgebreid.

Doornroosje speelt vanaf 2 augustus in de Koningin Elisabethzaal, de ticketverkoop start op woensdag 21 maart via deepbridge en https://www.koninginelisabethzaal.be/ . De samenwerking met ZOO Antwerpen resulteert ook in een mooi voordeel voor ticketkopers. Wie een ticket voor Doornroosje koopt, krijgt meteen een mooie korting op een ZOO-ticket. De ideale manier dus om beiden te combineren en een dagje in Antwerpen te vertoeven.

Deel dit met je vrienden