‘Sneeuwwitje’ zoekt klein talent

Audities, Musical, Nieuws

Wie denkt aan ‘Sneeuwwitje’, ziet een spiegel voor zich, een gemene stiefmoeder, een appel, een passionele kus en … dwergen. De eerste 4 artefacten vonden we in ons persoonlijk rekswiesietenkot, maar helaas stonden daar geen kant en klare kleine mensen in een perfect passend kostuum die Sneeuwwitje op tal van magische avonturen zullen bijstaan. Dat is helemaal niet erg, want anders zouden we jou nooit leren kennen!

We zijn voor dit herkenbare sprookje op zoek naar talent om gestalte te geven aan deze vrolijke, grommige, spitsvondige en lieve figuren. De belangrijkste vereiste om mee te doen is klein zijn. Het is daarnaast mooi meegenomen als je een goed gevoel voor komische timing hebt, en niet onprettig zingt onder de douche. Kan je niet wachten om je talent aan ons/het castingteam te tonen, meld je dan als een tierelier aan!

PRAKTISCH


De audities vinden plaats eind november 2019 in Wilrijk. De repetitie- en speelperiode is gepland in de maanden januari, februari en maart 2020. Tijdens deze periode verwachten we volledige beschikbaarheid. Inschrijven doe je onderaan via ‘In The Picture’ of stuur je cv en foto door naar ikwilwerk@deepbridge.be

Waag je kans!

Schrijf je in voor de auditie.

Inschrijven