Rapunzel steunt Bednet

Musical, Nieuws

Dankzij Bednet volgen afwezige leerlingen online les, samen met hun klasgenoten. Maar Bednetters missen niet alleen de les, ze missen ook de leuke momenten tijdens en na de schooluren. Daarom wil Bednet met Pyjamadag alle zieke leerlingen een hart onder de riem steken en roepen ze iedereen op om op 10 maart in pyjama naar school of het werk te gaan.

En dit initiatief kunnen wij enkel aanmoedigen. Daarom kwam ook de cast van ‘Rapunzel’ vandaag in pyjama repeteren, maar we willen nog iets meer doen voor alle Bednetters.

Met ‘Klasbak’ geven we leerlingen de kans om voor een betaalbare prijs samen met hun klas één van onze musicals bij te wonen en zo kennis te maken met het theater. Maar ook deze unieke momenten moeten de Bednetters jammer genoeg missen. Ons motto is “Iedereen naar theater”. We willen mensen verbinden en onze voorstellingen toegankelijk maken voor iedereen, ook voor wie niet naar het theater kan komen. Dus daarom proberen wij onze voorstellingen naar hen te brengen en daar kunnen jullie bij helpen.

Dit weekend lanceren we opnieuw de rang-upgrade en wie voor maandag 13 maart zijn tickets bestelt voor de sprookjesmusical ‘Rapunzel’, koopt niet alleen een ticket voor zichzelf, maar helpt ons ook om zoveel mogelijk bednetters de kans te geven ‘Rapunzel’ vanuit het ziekenhuis of thuis te beleven.

Want een cadeau geven is minstens even leuk als een cadeau krijgen.

Klik hier om meer te weten te komen over Bednet.

 

Rang Upgrade

Dankzij de Rang Upgrade betaal je voor Golden Seat betaal je de prijs van Categorie 1, voor Categorie 1 betaal je de prijs van Categorie 2, enzovoort.

KOOP TICKETS