‘Rapunzel’ ook dit najaar op de planken in Hasselt, Antwerpen en Gent

Musical, Nieuws

Alvorens Sandrine Van Handenhoven helemaal in Eurovisiesongfestival-modus gaat (backing Gustaph), maakt de zangeres-actrice-presentatrice komend weekend eerst nog haar sprookjesdebuut als ‘heks’ naast o.a. ‘koning’ Walter Baele en hoofdrolspeelster Helle Vanderheyden in de familiemusical ‘Rapunzel’. Dit feestje voor jong en minder jong speelt opeenvolgend in Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent.

In aanloop naar de officiële première van zondag 26 maart in Stadsschouwburg Antwerpen, is er voor deze heerlijke productie alvast het leuke vooruitzicht dat dit sprookjesachtige avontuur niet stopt na de doortocht eind april in Capitole Gent. Dit najaar zal ‘Rapunzel’ namelijk opnieuw neerstrijken in Trixxo Theater Hasselt op zaterdag 21 oktober, in Stadsschouwburg Antwerpenop woensdag 1 november en in Capitole Gent op zaterdag 4 november.

Het gev(l)echt om tickets kan dus wederom losbarsten!

De familiemusical ‘Rapunzel’ speelt in maart en april 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent, en keert dit najaar terug naar dezelfde locaties voor enkele extra shows.

 

Rang Upgrade

Dankzij de rang upgrade betaal je voor de voorstellingen in het najaar voor Golden Seat betaal je de prijs van Categorie 1, voor Categorie 1 betaal je de prijs van Categorie 2, enzovoort.

KOOP TICKETS