Op zoek naar Rolf & Liesl

Audities, Musical, Nieuws

Voor onze aankomende productie ‘The Sound of Music’ zijn we op zoek naar twee acteurs (M) en (V) met een jonge uitstraling, die barsten van het musicaltalent. We zijn op zoek naar getrainde triple treats: sterke dansers met een goudeerlijke spelkracht en een open stemgeluid.

‘The Sound of Music’ vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de Familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van Kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de Kapitein een tijd van huis is, laat Maria de kinderen weer opbloeien. Het hartverwarmende verhaal en liedjes als Do Re Mi, My Favorite Things en Edelweiss maken The Sound of Music tot een klassieker die je simpelweg niet mag missen

Liesl
Speelleeftijd: 16 bijna 17 (max 22 jaar)
Stemtype: Mezzo – Legit
Bereik: B3 tot E5
Karakter: Bescheiden, flirterig, eigenzinnig, liefdevol
Rol: Oudste dochter van de Von Trapp kinderen. Ze is een bloeiende, jonge vrouw, en helemaal gek op Rolf. Sterk moederschapsgevoel, geeft enorm veel om haar jongere broertjes en zusjes. Ze vindt zichzelf initieel te oud voor een gouvernante, maar ontdekt dat ze Maria nodig heeft.

Rolf
Speelleeftijd: 17 bijna 18 (max 25 jaar)
Stemtype: Bariton – Legit
Bereik: C4 tot E5
Karakter: volger, voert strak bevelen uit, aanbidder van Liesl
Rol: Levert telegrammen af aan de kapitein, en is later aangetrokken tot de neonazistische jongerenbeweging. Hij en Liesl worden verliefd en kijken uit naar elke mogelijkheid om elkaar te zien.

PRAKTISCH


De audities vinden plaats op zaterdag 30 november 2019 bij Deep Bridge in Wilrijk. De repetitie- en speelperiode is gepland in de maanden oktober, november en december 2020. Tijdens deze periode verwachten we volledige beschikbaarheid.

 Binnenkort volgt meer informatie over de audities voor de andere rollen en de kinderen

Waag je kans!

Schrijf je in voor de auditie.

Inschrijven