‘MAMMA MIA!’ komt naar Vlaanderen!

Musical, Nieuws

De wereldwijde hitmusical ‘MAMMA MIA!’ komt naar Vlaanderen! Deep Bridge heeft de rechten verworven om een eigen en volledig Vlaamse versie van de wereldwijde hitmusical te maken. In 2020 danst Vlaanderen weer op de hits van ABBA.

KALENDER

Tickets vanaf €24,00
Verkoop start op zondag 1 juli

Koop tickets

Oude liefdes en geweldige nummers

‘MAMMA MIA!’ combineert de grootste hits van ABBA met een humoristisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie, die op het punt staat om te trouwen. Sophie wil dolgraag worden weggegeven door haar echte vader, maar het blijkt niet eenvoudig om te ontdekken wie dat is… Ze wil een antwoord krijgen op haar vraag en nodigt daarom drie voormalige liefdes van haar moeder uit op het Griekse eiland waar ze wonen. Donna wordt compleet verrast door het weerzien met de mannen en staat plots oog in oog haar bruisende verleden. Samen met haar vriendinnen haalt Donna herinneringen op aan vroeger, aan oude liefdes en aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Alle bekende ABBA hits passeren de revue, waaronder ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.

Het succes van ‘MAMMA MIA!’

‘MAMMA MIA!’ ging op 6 april 1999 in wereldpremière op de Londonse West End. De show loopt er nog steeds en haalde wereldwijd al 60 miljoen bezoekers. In 2008 ging de filmversie van ‘MAMMA MIA! The Movie’ in première en in juli van dit jaar verschijnt het vervolg ‘MAMMA MIA! Here we go again’. In 2019 viert ‘MAMMA MIA!’ de musical zijn 20e verjaardag in de Londense West End.

In 2020 danst Vlaanderen weer op de hits van ABBA

‘MAMMA MIA!’ wordt in Vlaanderen geproduceerd door Deep Bridge in de Vlaamse taal, met toestemming van Music Theatre International (Europe) en Auteursbureau ALMO. De voorstelling wordt een volledig nieuwe versie die uiteraard met het grootste respect voor het origineel en in nauwe samenwerking met de licentiegevers zal worden gemaakt.

De voorstelling speelt try-outs in Ethias Theater vanaf 22 februari 2020 en gaat op 7 maart 2020 in première in Stadsschouwburg Antwerpen. De ticketverkoop start op zondag 1 juli.

Ticketprijzen zullen variëren tussen €24 en €79. Snelle beslissers genieten van 15% EARLY BIRD korting en wie kiest om stoeltjes tijdens de try-outs te reserveren, krijgt maar liefst €10 korting!*

*Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

Creatives

‘MAMMA MIA!’, met de muziek en teksten van ABBA-leden Benny Andersson & Björn Ulvaeus en geschreven door Catherine Johnson. De originele versie werd geprodduceerd door Judy Cramer, Richard East en Björn Ulvaeus namens Littlestar en Universal. De arrangementen zijn geschreven door Martin Koch.

Share this Post