Live show ‘Meet the Charlies’

Musical, Nieuws

We zijn in april 2022 met meer dan 300 kandidaten de zoektocht naar ‘Charlie’ gestart. Na een eerste selectieronde werd dat aantal teruggebracht naar 90. Na de auditie op 28 mei werden daaruit de 40 kinderen gekozen die op 30 juli mee het podium op mochten tijdens het zotte musicalfeest ‘One Night Only’ in de Proximus Pop-Up Arena. Op basis van hun prestaties daar, werden de 19 kinderen geselecteerd die vanaf begin september mochten starten in THE CHARLIE ACADEMY.

THE CHARLIE ACADEMY was een traject met als einddoel het bepalen wie de rol van Charlie (3 kinderen afwisselend) op zich zal nemen en wie tot het kinderensemble (16 kinderen) zal behoren. De apotheose van dit academisch avontuur is opgenomen op 22 oktober, tijdens de opnames van de live show ‘Meet the Charlies’ in de Blikfabriek in Hoboken. Daar gaven de jonge helden nog een keer het beste van zichzelf tijdens leuke battles en groepsnummers, waarin ze musicalklassiekers brachten met een liveband.

De vakjury, bestaande uit Stany Crets, Floris Devooght, Helle Vanderheyden, Laurenz Hoorelbeke én Evy Gruyaert, hebben na afloop van de show de knoop doorgehakt en beslist welke 3 kleine sterren in de huid van ‘Charlie’ mogen kruipen.

Vanaf dinsdag 8 november kan je op Proximus Pickx+ en Pickx Live genieten van deze wervelende live show en uitgebreid kennismaken met de ‘Charlies’!

Pickx+

  • Dinsdag 8 november om 20u40
  • Zaterdag 12 november om 17u
  • Woensdag 16 november om 14u15

Pickx Live

  • Vrijdag 11 november om 15u
  • Woensdag 16 november om 17u