Kerst vieren we dit jaar bij jou thuis.

musical, news

Kerst vieren we dit jaar bij jou en jij bepaalt de kerstliedjes die Maureen, Ianthe Tavernier, Nordin de Moor, Helle Vanderheyden e.v.a. zingen tijdens de Home Edition van ‘The Christmas Show’.

Een goeie internetverbinding, meer heb je niet nodig om vanaf kerstavond te kunnen genieten van de uitgedoste 15-koppige liveband, een glamoureus showballet, de Kretsman én een unieke mix van musicalsterren en topartiesten: Maureen Vanherberghen, Ianthe Tavernier, Koen Van Impe, Koen Crucke, Mark Tijsmans, Nordin de Moor, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke brengen de grootste kerstklassiekers bij jou thuis.

“Het is eens wat anders: een kerstspektakel, alleen of met z’n allen vanuit je luie zetel. Mensen hebben meer dan ooit nood aan warmte en daar gaan wij voor zorgen. De setting, maar ook de combinatie van artiesten en songs versterkt zonder meer het kerstgevoel. Vanaf kerstavond kan je op je eigen ritme en tempo kijken. Voor ons is het een uitdaging, maar wel eentje waar we met z’n allen echt naar uitkijken. Hier hebben we zoveel zin in!”, zegt Ianthe Tavernier enthousiast.

Wordt het ‘Jingle Bells’, ‘Feliz Navidad’ of ‘Have Yourself A Merry Little Christmas’? Dit jaar is het aan het publiek en hebben zij het mee voor het zeggen welke kerstklassiekers de artiesten zingen tijdens de 3de maar tegelijk allereerste thuiseditie van ‘The Christmas Show’.

“Omdat het dit keer niet kan in het theater, streamen we de kerstmagie van ‘The Christmas Show’ tot in de huiskamers, waar iedereen kan meegenieten. Vanuit het voor de gelegenheid volledig in kerst gedecoreerde Deep Bridge hoofdkwartier, kan je een dik uur kijken naar de gezelligste kerstshow voor de hele familie. Trakteer jezelf of schenk het mooiste kerstgeschenk aan iemand, die net als jij vooraf mee kan bepalen welke kerstklassiekers er worden gezongen. Op die manier vier je Kerstmis toch nog een beetje samen., klinkt het bij Deep Bridge.

Vanaf 22,00 euro (excl. service fee) heb je al een e-ticket voor de Home Edition van ‘The Christmas Show’. Er is een e-ticket voor het hele gezin en er is een e-ticket dat je kan delen. Bedrijven kunnen de show zelfs personaliseren. De komende dagen worden nog nieuwe namen bekendgemaakt maar ondertussen kan je reserveren en meestemmen op jouw favoriete Kerst Top 10.

 

KALENDER

'The Christmas Show - Home Edition' is vanaf 24 december online te bekijken. Bestel vandaag nog je tickets voor hét online kerst streamingevent van 2020.

TICKETS