Gloednieuwe familiemusical ‘Peter Pan’ kleurt eindejaar 2024 en terugkeer hitmusical ‘MAMMA MIA!’ luidt lente 2025 in

Musical, Nieuws

Met heerlijke producties als ‘You Are My Sunshine’, ‘A Christmas Carol’ en ‘Hairspray’ op het menu, spijzen we bij Deep Bridge van nu tot en met het einde van komend theaterseizoen overvloedig de hongerige musicalfans. Mooie vooruitzichten dus en wat er daarna zit aan te komen, doet diezelfde fans nu al watertanden. De eindejaarsperiode van 2024 zal namelijk gekleurd worden door een gloednieuwe Vlaamse musicalversie van ‘Peter Pan’ en de lente van 2025 wordt ingeluid door de terugkeer van de bejubelde hitmusical ‘MAMMA MIA!’.


Image

Deep Bridge tekent al enkele jaren voor een grote familiemusical tijdens de eindejaarsperiode, van ‘The Sound of Music’ over ‘Charlie and the Chocolate Factory’ tot ‘A Christmas Carol’. Het productiehuis zet die traditie verder in 2024 en maakt een volledig eigen versie van het tijdloze verhaal van Peter Pan.

“Sommigen onder ons blijven (gelukkig) altijd een beetje kind, anderen hebben hulp nodig. En daarom maken we theater. Daarom maken we Peter Pan.”Stany Crets

Iedereen kent de iconische boeken, films en musicals over Peter Pan en nu waagt ook Deep Bridge zich aan dit tot de verbeelding sprekende verhaal van J.M. Barrie. Vanaf 8 december 2024 neemt Peter Pan ons terug mee naar Neverland in een gloednieuwe Vlaamse familiemusical.

Reis mee met Peter, de jongen die weigert ouder te worden. Van het magische elfenstof tot opwindende avonturen vol zwaardgevechten. Deze productie omarmt de kracht van verbeelding in al zijn glorie. In het magische universum van Peter Pan is alles mogelijk! Prachtige muziek, kleurrijke kostuums en adembenemende decors maken van ‘Peter Pan’ een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

 

Peter Pan

Vanaf 8 december 2024 in Antwerpen, Gent en Hasselt.
Boek voor 24 juli je tickets en geniet van 15% lanceringskorting.

KOOP TICKETS
 

Image

‘MAMMA MIA!’ komt terug! De feelgood musical met de grootste ABBA-hits is vanaf 22 maart 2025 opnieuw te zien in Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en ook voor een allereerste keer in Capitole Gent!

De nieuwe versie van Deep Bridge ging in maart 2020 in première en speelde in de zomer van 2021 en 2022 voor uitverkochte zalen.   ‘MAMMA MIA!’ was ontegensprekelijk één van de meest succesvolle shows van de laatste jaren. And here we go again, 5 jaar na de première laten we Vlaanderen in 2025 opnieuw meezingen en dansen op Dancing Queen en Voulez-Vous.

‘MAMMA MIA!’ blijft een fenomeen. Meer dan 65 miljoen bezoekers zagen wereldwijd de voorstelling  in 16 verschillende talen en ook beide bioscoopfilms braken record na record. 50 jaar na hun Eurovision overwinning is ABBA populairder dan ooit.

De cast wordt in het najaar van 2023 bekendgemaakt. 

 

MAMMA MIA!

Vanaf 22 maart 2025 in Antwerpen, Gent en Hasselt.
Boek voor 24 juli je tickets en geniet van 15% lanceringskorting.

KOOP TICKETS