Extra voordelen voor jonge theaterbezoekers tijdens Kidsweek

Algemeen, Musical

Nu de Sint weer naar Spanje is, neemt productiehuis Deep Bridge zijn rol over en deelt vanaf 7  december een hele week lang (tot en met 13 december) cadeautjes uit tijdens de Kidsweek. Deep Bridge wil musicalzo toegankelijk mogelijk maken en moedigt theaterbezoek met vrienden en in familie- of gezinsverband heel erg aan. Daarom wordt het hele jaar door ook bewust ingezet op voordelige Family- en Kidstickets.

Theater en musical zijn ervaringen die je moet kunnen delen, even weg van alle schermpjes samen een fijne namiddag of avond beleven. Deep Bridge wil jonge mensen naar het theater krijgen. In de aanloop naar de kerstvakantie wordt dat extra in de verf gezet tijdens de Kidsweek. Vooral de jonge theaterbezoekers en potentiële musicalsterren kunnen in de KIDS WEEK een aantal extra voordelen scoren.


1 kopen + 1 gratis voor 'Rapunzel'

Image

Jong en oud kunnen zich vanaf 2 maart 2024 ook weer laten betoveren door ‘heks’ Sandrine Van Handenhoven en ‘Rapunzel’ Helle Vanderheyden. De bejubelde versie van het geliefde sprookje ‘Rapunzel’ keert voor een gelimiteerd aantal voorstellingen terug naar Antwerpen, Hasselt en Gent.

Boek je tijdens de Kidsweek van 7 tot en met 13 december 2024 je ticket, dan krijg je er zomaar 1 gratis ticket bovenop!

VERZILVER KORTING

Extra voordelig naar Peter Pan met het Familyticket

Image

Vanaf 8 december 2024 presenteert Deep Bridge een eigen versie van het tijdloze verhaal van Peter Pan in Antwerpen, Gent en Hasselt. Dankzij het Peter Pan Familyticket kan je extra voordelig met je gezin naar deze heerlijke show. Tijdens de KIDS WEEK koop je het Familyticket éxtra voordelig: 4 tickets van categorie 1 aan de totale prijs van €176 ipv €215Je betaalt dus gemiddeld €44 per ticket ipv €72,00 (standaard cat 1 ticket)…niet aarzelen!

Ook voor ‘ A Christmas Carol’ dat vanaf 14 december in de zalen speelt, is een voordelig Famityticket beschikbaar vanaf 195 euro (4 tickets van categorie 1)

BOEK FAMILYTICKET

Kidsticket tot 14 jaar

Image

Kinderen tot 14 jaar worden met open armen verwelkomd op de musicals voor volwassenen en genieten van de voorstellingen aan het verlaagde tarief van €27/€30 per ticket (tarief in weekends kan verschillen). Deze Kidstickets volgen dezelfde prijscategorie als de stoelen voor de volwassenen en kunnen alleen geboekt worden mits vergezeld door een volwassene.

Het aanbod is geldig op  ‘Hairspray’ en ‘MAMMA MIA’.

BOEK KIDSTICKET HAIRSPRAY
BOEK KIDSTICKET MAMMA MIA!

15% korting op musicalkampen

Image

Hou je van zingen, dansen en acteren? En ben je op zoek naar een leerrijk maar bovenal supertof kamp in de schoolvakanties? Dan zijn de musicalkampen van The Musical Academy zeker iets voor jou!

Op een week tijd maak je een junior versie van een wereldberoemde musical. Je leert samenwerken, je repeteert, studeert nummers in en oefent dansjes. Op het einde van de week is het showtime en laat je zien wat je hebt geleerd. De vakantiekampen zijn ongetwijfeld een unieke ervaring en mogelijk zelfs je eerste stapjes in de showbizz. Je leert van professioneel opgeleide musicalartiesten en -docenten in een leuke omgeving, en met een duidelijk doel

De nieuwe kampen voor de paas- en zomervakantie 2024 zijn nu in verkoop en tijdens de Kidsweek kan je hiervoor boeken met een korting van 15%! (kampen zijn voor iedereen vanaf 6 jaar)

BEKIJK ALLE KAMPEN

Voordelige schoolvoorstellingen met Klasbak

Klasbak is de scholenwerking van Deep Bridge. De scholenwerking heeft als doel elke leerling de kans te geven om voor een betaalbare prijs een musicalvoorstelling bij te wonen in klasverband.

Om de leerlingen voor te bereiden op de voorstelling wordt ook gratis educatief lesmateriaalaangeboden. In dit lesmateriaal worden de onderwerpen die in de voorstelling aan bod komen uitgelicht. Op deze manier hoopt Deep Bridge op een toegankelijke manier moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken.

Bekijk onze schoolvoorstellingen

Coming soon...'Little Liars Club'!

Image

The Musical Academy zoekt actief naar speelkansen voor jong talent. Na ‘Ridders van de Ronde Keukentafel’ en ‘Het Geheim van Te Veel Torens’, komt er een derde eigen musical van The Musical Academy aan. Deze keer gebaseerd op de immens populaire boekenreeks ‘Little Liars Club’ van Vlaams kinder- en jeugdauteur Jonas Boets.

Alleen leerlingen van The Musical Academy kunnen hiervoor auditie doen, want dit wordt echt HUN show. Inschrijven voor deze audities kan vanaf nu.

Schrijf je in voor de audities