‘Er was eens…’ zet sprookjeswereld jaarlijks op z’n kop!

Musical, Nieuws

Op minder dan een jaar tijd lanceerde Deep Bridge 3 mooie voorstellingen. Deze werden stuk voor stuk bijzonder positief onthaald door de pers, publiek en partners. Tegelijk met alle andere titels lanceerden we ook ‘Er was eens…’. Deze voorstelling zou oorspronkelijk een concert worden met sprookjesfiguren, maar evolueerde naar een veel breder project.

‘Er was eens…’ wordt een jaarlijks weerkerend event, met telkens een actueel thema. Als eerste thema kiest Deep Bridge voor social media bij jongeren. Deze aanpak resulteert in een groter potentieel voor het project en tal van vruchtbare samenwerkingen. Hierdoor kunnen we nog meer kwaliteit op het podium brengen. Echter, om dit potentieel ten volle te benutten, moeten we het project enigzins bijsturen.

In nauw overleg met cast & creatives zijn we tot de conclusie gekomen dat we ‘Er was eens…’ verder moeten ontwikkelen én in een periode moeten plaatsen waarin we ook scholen kunnen betrekken. Klasbak, ons scholenplatform, uitgeverij Van Halewyck en een aantal andere sterke partners zullen dan ook hun schouders onder dit project zetten.

Het éénmalige concert vervangen we door een langere speelperiode in Capitole (Gent) en Stadsschouwburg (Antwerpen). Vandaag gaan alvast de voorstellingen op zondag 23 september 2018 in Stadsschouwburg Antwerpen en zaterdag 29 september 2018 in Capitole Gent in verkoop. Kwaliteit is voor Deep Bridge het hoogste goed. Daarom zijn we er ook van overtuigd dat de voorstellingen naar september verplaatsen de enige juiste beslissing is.

 
‘Er was eens …’ zal nog meer inzetten op een unieke totaalbeleving en zet de sprookjewereld voortaan jaarlijks op z’n kop.
 

Ondertussen zitten we niet stil en werken we intensief verder aan de voorstelling. De repetities in maart zullen gewoon doorgaan, met een workshop en toonmoment op 29 maart. Ad Van Dijk maakt eveneens gebruik van de extra tijd om een aantal nieuwe nummers te schrijven. We laten jullie, zoals steeds, graag meekijken achter de schermen. Je zal het resultaat van de workshop dus zeker kunnen volgen op onze social media. Bovendien lanceren we voor de zomer het themalied van de voorstelling. Deze single zal worden ingezongen door de vier prinsessen van dienst.

Als afsluiter lanceren we vandaag ook het nieuwe beeld van het project: Assepoester, Sneeuwwitje, Doornroosje en Rapunzel anno 2018!

Ticketkopers werden intussen gecontacteerd, zij worden volledig terugbetaald en krijgen de kans om nieuwe kaarten te boeken.

KALENDER

zondag 23 september 2018 om 14u30
Stadsschouwburg, Antwerpen
zaterdag 29 september 2018 om 14u30
Capitole, Gent
Adviesleeftijd: vanaf 6 jaar
Duurtijd: 75-80min

Koop tickets

DEEL DEZE PAGINA MET JE VRIENDEN