Deze 19 kids starten aan The Charlie Academy

Musical, Nieuws

1 september staat weer voor de deur. Nieuwe school, nieuwe richting, nieuwe klas en nieuwe vrienden. Kort samengevat, gloednieuwe avonturen komen eraan voor alle kinderen die terug naar school gaan. Maar voor deze 19 kids staat er nog iets spannends te gebeuren, zij starten aan ‘The Charlie Academy’!

Dit zijn ze, onze 19 finalisten, onze 19 Charlie-kinderen die in het najaar zullen schitteren in de smakelijkste musical van het land! Zij werden de voorbije maanden uit meer dan 200 kandidaten geselecteerd.

De voorbije maanden hebben zij al een spannend traject afgelegd. Audities, selectierondes, een bootcamp, optreden tijdens ‘One Night Only’ en het Cultuurweekend in Antwerpen. Het zit er echter nog lang niet op. In september beginnen ze te repeteren met de kindercoaches van The Musical Academy en het artistieke team van ‘Charlie and the Chocolate Factory’.

Gedurende 2 maanden studeren ze nu op het materiaal uit de musical én bereiden ze zich samen voor op een volledig eigen show, die op 22 oktober wordt opgenomen met een live publiek en live band. Die show wordt de grote finale van The Charlie Academy. Die avond beslist het creatieve team van de musical welke 3 kinderen de rol van Charlie op zich zullen nemen, en wie naar het kinderensemble verhuist, en onder andere Oompa Loompa mag spelen. Alle 19 deelnemers aan The Charlie Academy zijn dus zeker van een rol in de musical.  De finale van The Charlie Academy zal worden uitgezonden op Pickx+.

Vanaf 31 oktober starten de kids, samen met de volledige cast, aan de echte repetities voor de musical. Ze worden helemaal klaargestoomd om vanaf december te stralen in ‘Charlie And The Chocolate Factory’.

Dit zijn de 19 kinderen van ‘Charlie And The Chocolate Factory’:
Senn Dauwe (14, Zele)
Matthijs Vochten (12, Antwerpen)
Hannelore De Swert (12, Grimbergen)
Charlize Fobe (12, Asse)
Nooni Merchiers (12, Vlissegem)
Mac Di Bono (11, Lier)
Mauro Degroote (11, Deerlijk)
Fien Vosters (11, Tielt-Winge)
Liv Verheyden (11, Scherpenheuvel)
Juul Kolacny (11, Langdorp)
Lien Crab (11, Merksplas)
Sanne Van Zwam (11, Melsele)
Marie De Cat (11, Dendermonde)
Elise Goossens (10, Ranst)
Sam De Kerf (10, Hoboken)
Nina Gysen (10, Bree)
Hebe Hansen (9, Langdorp)
Viktor Kryeziu (9, Kester)
Rio Violeta Ceballos (9, Ternat)

Image