Deep Bridge wenst je fantastische feesten!

Musical, Nieuws

Extra show op 5 januari om 14u00 in Antwerpen!

De kerstvakantie staat voor de deur en 2022 loopt op z’n laatste benen. We wensen je van harte een gezellige kerst, een fijn eindejaar en veel warme momenten met familie en vrienden.

Er is niets plezanter dan cadeautjes geven en krijgen. Om de kerstvakantie nóg leukerte maken, verlengen we de voordeelacties* op al onze voorstellingen.

Fijne kerst!
Van het hele Deep Bridge-team


Ontdek het Familyticket

Charlie is een hit! Een ijzersterke cast, prachtige kostuums, formidabele decors en de fantastische live muziek maken van ‘Charlie and the Chocolate Factory’ de ultieme familiemusical tijdens de eindejaarsperiode. Nu te zien in Antwerpen, Gent en Hasselt.

Met ons Familyticket geniet je éxtra voordelig van deze smakelijke voorstelling. Bestel vandaag nog je Familyticket en betaal voor 4 Categorie 1-tickets de prijs van 3. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt.

Pak je voordeel

Rang-upgrade

‘Rapunzel’ met Helle Vanderheyden, Sandrine, Walter Baele en Laurenz Hoorelbeke speelt vanaf 26 maart 2023in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Boek nu je tickets voor deze betoverende sprookjesmusical en ontvang een gratis rang-upgrade.

Pak je voordeel

15% lanceringskorting

‘A Christmas Carol’ met Lucas Van den Eynde als Ebenezer Scrooge is vanaf 16 november 2023 te zien in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Bestel snel je tickets voor deze magische familievoorstelling en ontvang onze lanceringskorting van 15%.

Pak je voordeel

Deep Bridge-cadeaubon

Koop via de webshop van Mamzel een Deep Bridge-cadeaubon en verras deze kerst iemand met een onvergetelijke avond uit. Je bon wordt verpakt met een persoonlijk kaartje, confetti en een mooie strik. De waarde van je bon kan je per €25 zélf bepalen en kan vrij worden gebruikt voor een show naar keuze.

Pak je voordeel