Deep Bridge gaat klassiek

Musical, Nieuws

Deep Bridge produceert samen met vzw Klassiek in ’t Groen het vernieuwde Brasschaat Klassiek: ‘Klassiek in het Park’ op vrijdag 13 en zaterdag 14 juli 2018. In 2019 zal de jaarlijkse productie ook aangeboden worden buiten Brasschaat, met Deep Bridge als exclusieve partner.

KALENDER

13 en 14 juli 2018
gemeentepark Brasschaat

KOOP TICKETS

Muziek is de grote kracht van al onze producties. Met ‘Klassiek in het Park’ wil Deep Bridge een nieuw publiek bedienen. Ralph Broos, producer bij Deep Bridge: “Het stond in de sterren geschreven dat Deep Bridge ooit iets met klassieke muziek zou doen. We hebben altijd de ambitie om nieuwe dingen te proberen. De muziek van Bach, Mozart, Tchaykovski of Rossini mag dan wel oud zijn, het blijft een nieuw publiek aanspreken. Klassieke muziek ontroert nog steeds en verbindt ons ‘live’ met grote meesters uit het verleden. Het succes van Brasschaat Klassiek in de voorbije vier jaar bewijst dat er een grote interesse is voor klassiek. We mogen het alleen niet vervelend of belerend brengen als we een breed publiek willen bereiken. Dat is onze voornaamste uitdaging.”

Klassiek in het Park – 13 en 14 juli in Brasschaat

Met de steun van de Belgische Tax Shelter voor podiumkunsten investeert Deep Bridge vanaf dit jaar in de uitbouw van Brasschaat Klassiek – onder de nieuwe naam ‘Klassiek in het Park’ – met de durf om jong talent te programmeren, met een gevarieerde mix van bekend en verrassend repertoire en met uitsluitend topuitvoeringen van het Groslot Gala Orchestra. Het belooft dit jaar dus opnieuw een romantische, gezellige editie te worden, met betoverende klassieke muziek in een prachtig openluchtdecor met zicht op het neoclassicistische kasteel van Brasschaat. Tickets en info Klassiek in het Park of tel. 070 345 345.

Vanaf 2019 in Vlaanderen: Klassiek in het Park, op het Plein en aan het Strand

In 2019 wordt een gloednieuw, uniek concept uitgerold: een klassiek muziekevenement ‘on tour’ voor iedereen, telkens op een sfeervolle buitenlocatie in Vlaanderen zoals een park, een plein of een strand. Elk jaar zal een rondreizend live klassiek muziekprogramma worden samengesteld, met een symfonisch orkest en solisten, en is er een dans- en walsmoment voor het publiek als feeërieke afsluiter van deze zomerse, muzikale beleving.

Share this Post