Deep Bridge @ Cultuurweekend

Algemeen, Nieuws

Zaterdag 27 en zondag 28 augustus is er weer Cultuurweekend in Antwerpen, de opvolger van de Cultuurmarkt. Op zondag 28 augustus zijn we van de partij, en bouwen we op de Groenplaats onze stand. Tussen 11u en 18u ben je meer dan welkom, er is altijd wat te doen. Ga op de foto met je favoriete musicalartiest, geniet van de optredens of waag je kans en win één van de bijzondere prijzen. Op het musicalpodium van het Cultuurweekend op de Groenplaats kan je bovendien genieten van onze toonmomenten. We sluiten het Cultuurweekend af op onze stand met de Musical Sing-A-Long. De hoogtepunten uit ‘One Night Only’ passeren de revue, en we hopen dat jullie massaal komen meezingen.

We vatten al even samen wat je waar kan beleven. Wie je wanneer kan ontmoeten, ontdekt je op maandag 22 augustus via onze socials! Bovendien kan je ook bij onze collega’s terecht voor allerlei leuke activiteiten en toonmomenten, ontdek hier het volledige programma. Het belooft een bijzonder boeiende dag te worden.

Musicalpodium

OPTREDENS

11u15-11u30 – SPROOKJES BESTAAN
Onze sprookjesvoorstellingen zijn hedendaags, magisch en ontroerend, met véél humor voor jong én oud. Komend seizoen gaan ‘Sneeuwwitje’ en ‘Robin Hood & ik’ op tour door heel Vlaanderen en brengen we de gloednieuwe familiemusical ‘Rapunzel’ naar Antwerpen, Gent & Hasselt. Op de Cultuurmarkt kom je te weten wie Rapunzel speelt.
Aansluitend fotomoment met de cast op de Deep Bridge-stand.

13u30-13u45 – THE SOUND OF MUSIC
Na het enorme succes en lovende reacties van het publiek viel in april het doek over de nieuwe Vlaamse versie van ‘The Sound of Music’. Vlaanderen sloot Ianthe Tavernier als Maria Von Trapp in het hart, dus kunnen we niet anders dan deze oerklassieker in 2023 terugbrengen. ‘The Sound of Music’ is vanaf 17 november opnieuw te zien in Antwerpen, Gent en Hasselt. Aansluitend fotomoment met de cast op de Deep Bridge-stand.

14u30-14u45 – RENT
Na de uitverkochte en met 5 sterren bekroonde previews, kan je vanaf 22 september op de industriële site van de Blikfabriek in Hoboken, gaan kijken naar de Vlaamse versie van de Broadway-rockmusical ‘RENT’. Het verhaal van ‘RENT’ speelt zich af in de New Yorkse wijk ‘East Village’ in de jaren ‘90. Een tijd die gekleurd is door het AIDS-virus, druggebruik en sociale onrust.
Aansluitend fotomoment met de cast op de Deep Bridge-stand.

16u00-16u15 – CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY
Vanaf december toveren we Antwerpen, Gent en Hasselt om tot Willy Wonka’s chocoladefabriek met een Vlaamse versie van de Broadway- en West-End musical ‘Charlie and the Chocolate Factory’. Een nieuwe musical om duimen en vingers van af te likken, gebaseerd op het boek van Roald Dahl met o.a. Nordin De Moor, Astrid Stockman, Sali Haidara en Yemi Oduwale.
Aansluitend fotomoment met de cast op de Deep Bridge-stand.

17u00-17u15 – MAMMA MIA!
Vanaf 12 augustus wordt de felgesmaakte Vlaamse versie van de musicalsensatie ‘MAMMA MIA!’ in Stadsschouwburg Antwerpen en Trixxo Theater Hasselt hernomen. De musical ging in première op 7 maart 2020 en hernam op 30 juli 2021. De voorstelling speelde een hele zomer lang voor uitverkochte zalen, en werd ontegensprekelijk één van de meest succesvolle shows van de zomer na de heropstart. En de show gaat dus door! Deze zomer speelt de hitmusical voor een allerlaatste keer in Antwerpen en Hasselt.
Om 15.30u is er een fotomoment met de cast op de Deep Bridge-stand.

Deep Bridge-stand

MEET THE STARS

11u30 – Op de foto met de cast uit onze sprookjes
12u30 – Optreden Willy Wonka en de kids uit Charlie and the Chocolate Factory. Aansluitend fotomoment
13u45 – Op de foto met de cast van The Sound of Music 
14u15 – Proefles van The Musical Academy, iedereen mag meedoen
14u45 – Op de foto met de cast van RENT
15u15 – Proefles van The Musical Academy, iedereen mag meedoen
15u30 – Op de foto met de cast van MAMMA MIA!
16u15 – Op de foto met Willy Wonka en de cast uit Charlie and the Chocolate Factory.
16u45 – Optreden cast van RENT
17u30 – Warm up SING-A-LONG
17u45 – MUSICAL SING-A-LONG! Zing allemaal mee met de leukste nummers uit ‘One Night Only’.

DOORLOPEND

● Gratis kindergrime.
● Op de foto in de snoeptuin van Charlie and the Chocolate Factory.
● Verkleed- en fotohoek voor prinsen, prinsessen en stoere ridders.
● Ontdek als eerste het decor van Charlie and the Chocolate Factory.
● Haal gratis ons gloednieuwe showboek af en maak kans op één van de Golden Tickets.
● Speel mee met ons bordspel en maak kans op geweldige prijzen.

● We zijn 5 geworden! Schrijf je wensen op onze verjaardagskaart.