‘Charlie and the Chocolate Factory’ keert in krokusvakantie 2024 terug naar Antwerpen!

Musical, Nieuws

Na een fantastisch avontuur en meer dan 50 voorstellingen in Antwerpen, Gent en Hasselt, sluiten Willy Wonka en zijn Oempa Loempas op zondag 29 februari 2023 definitief de poorten…SCHRAP DAT EN SPOEL TERUG!!

 
 
Charlie and the Chocolate Factory’ gaat door!

Aangezien het publiek maar gulzig blijft smullen van de heerlijke familiemusical, worden de aangrijpende smeekbedes van de chocoholics naar nog meer ‘Charlie and the Chocolate Factory’ verhoord. In februari 2024 keert de bejubelde eerste Vlaamse versie van deze Broadwaymusical terug naar de Koekenstad en wordt Stadsschouwburg Antwerpen opnieuw omgetoverd tot Willy Wonka’s magische chocoladefabriek.

Bij de start van de krokusvakantie, vanaf vrijdag 9 februari 2024, worden de poorten voor jong en minder jong geopend en is Antwerpen opnieuw the place to be om je te laten onderdompelen in de wondere wereld van ‘Charlie and the Chocolate Factory’! 

De plaatsen voor deze korte, maar krachtige en smaakvolle run van slechts 3 weken zijn beperkt, wacht dus niet té lang om je Gouden Tickets te reserveren.


 

Ticket Upgrade

Bestel tot 10 februari 2023 je tickets en ontvang een gratis rang-upgrade. Voor Golden Seat betaal je de prijs van Categorie 1, voor Categorie 1 betaal je de prijs van Categorie 2, enzovoort.

Koop tickets