‘bigger and bolder’* versie van sprookje ‘Rapunzel’

Musical, Nieuws

Na het succes van ‘Sneeuwwitje’ en ‘Robin Hood & Ik’, rusten we allerminst op de lauweren. De sprookjesboog staat in dit jubileumjaar – 5 jaar Deep Bridge – al terug gespannen met het oog op 2023.

Voor het vijfde sprookje in vijf jaar tijd worden alle registers opengetrokken, want 2023 trekken we naar Antwerpen, Hasselt en Gent met een ‘bigger and bolder’* versie van ‘Rapunzel’. We pakken uit met een zeer uit de kluiten gewassen, nieuwe versie van het geliefde sprookje van de gebroeders Grimm. Verwacht je aan alle nodige toeters en bellen: prachtige sprookjesdecors, een uitgebreid ensemble, nog meer oorwurmen van liedjes, een karrenvracht aan humor, een totaalbeleving die start in de foyer,…

Het verhaal van ‘Rapunzel’ (heel) kort samengevat: moeder, raponsjes, baby, heks, toren, prins, lange staart. Wanneer je weet dat Stany Crets de pen ter hand neemt om een eigentijdse, nieuwe versie van het verhaal te schrijven, dan moeten we niet vertellen dat het scenario hier en daar doorspekt wordt met kwinkslagen, dubbele bodems en leuke liedjes. Met sprookjespartners in crime Ad Van Dijk die zorgt voor de prachtige muziek en Joris Van Veldhoven die zich ontfermt over het ontwerp van het meest magische sprookjesdecor, wordt het weer smullen voor jong en minder jong. Kortom, dat wordt v(l)echten voor tickets!

*© Patje Krimson


 5 jaar Deep Bridge – 5 jaar sprookjes

5 jaar Deep Bridge, dat betekent ook al 5 jaar sprookjes. ‘Doornroosje’ zette in 2018 meteen de toon voor wat het jonge, ietwat rebelse productiehuis voor ogen had met hun sprookjes: instapmusicals maken voor jonge kinderen, gezinnen en families, met nieuwe, verrassende versies van bekende sprookjes. Méér knipogen, humor en catchy liedjes, boeiend voor jonge en minder jonge bezoekers. Sprookjesmusicals met een heerlijk hoekje af, die generaties verbinden.

‘Doornroosje’ werd meteen een schot in de (komt ie..) roos en met opvolgers ‘Assepoester’, ‘Sneeuwwitje’ en ‘Robin Hood’, verankerde Deep Bridge sprookjes niet alleen in hun DNA, maar wist het met een geheel eigen stijl en verfrissende aanpak vooral een gevarieerd en trouw publiek op te bouwen.

Met de grootse ‘Rapunzel’ in het voorjaar van 2023 wordt alle sprookjeskennis en -knowhow van de voorbije 5 jaar verzameld in één ‘volwassen’ sprookjesmusical.

 

15% lanceringskorting

Boek tot 30 april als eerste je plaatsen met 15% lanceringskorting.

TICKETS