Audities: The Sound Of Music

Audities, Musical, Nieuws

Voor onze aankomende productie ‘The Sound of Music’ gaan we op zoek naar getrainde zangers met een goudeerlijke spelkracht en dansachtergrond voor verschillende posities.

‘The Sound of Music’ vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de Familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van Kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de Kapitein een tijd van huis is, laat Maria de kinderen weer opbloeien. Het hartverwarmende verhaal en liedjes als Do Re Mi, My Favorite Things en Edelweiss maken The Sound of Music tot een klassieker die je simpelweg niet mag missen

Maria
Speelleeftijd: 20 – 29 jaar
Stemtype: mezzosopraan met zeer sterke kopstem.
Personage: Postulante. Passioneel, charmant en zorgzaam. Warm, vriendelijk en levensluchtig.  Soms twijfelend over zichzelf, maar altijd vol toewijding.

Oom Max
Speelleeftijd: 40 – 59 jaar
Stemtype: Bariton
Personage: Manager en vriend van de familie. Slim en geestig. Weet wat hij wil. Sterk karakter met een goed gevoel voor comedy.

Ensemble
Speelleeftijd: 20 – 59 jaar
Stemtype: Alle stemtypes
Personage: Franz, Admiraal Von Schreiber, Herr Zeller, nonnen, waaronder Berthe, Sophia en Margaretta. Personeel van von Trapp, High Society genodigden op het bal, Nazi’s,…

PRAKTISCH


De audities vinden plaats op dinsdag 14 januari en woensdag 15 januari tussen 17u en 21u bij Deep Bridge in Wilrijk. Voor beide dagen wordt beschikbaarheid gevraagd in verband met callbacks. De repetitie- en speelperiode is gepland in de maanden oktober, november en december 2020. Tijdens deze periode verwachten we volledige beschikbaarheid.

Inschrijven doe je door rolvoorkeur, cv en foto door te mailen naar ikwilwerk@deepbridge.be of via In The Picture.

Eerste selectie gebeurt op basis van ervaring. Indien je reeds auditie deed, gelieve je niet opnieuw op te geven. Binnenkort volgt meer informatie over de kinderaudities.

Waag je kans!

Schrijf je in voor de auditie.

Inschrijven