Audities kindercast ‘Peter Pan, Terug Naar Neverland’

Audities, Musical, Nieuws

Wil jij deel uitmaken van de betoverende wereld van Peter Pan? Deep Bridge zoekt een getalenteerde kindercast voor de Lost Boys en de broers van Wendy. We zoeken enthousiaste performers met sprankelende energie, uitstekende danskwaliteiten en een krachtige zangstem. Alle genders en etniciteiten mogen auditie doen om in deze voorstelling een stoere jongen te spelen.

Maar je zal ons moeten overtuigen! Stuur ons een filmpje waarin jij of je familie/vrienden ons vertelt/vertellen waarom jij de perfecte kandidaat bent. Grijp deze kans om de magie van Neverland tot leven te brengen op het podium. Schrijf je snel in en wie weet schitter jij binnenkort in deze onvergetelijke musicalreis!


PRAKTISCH

Speelleeftijd: 7- 14 jaar oud
Lengte: kleiner dan 1m50

1ste auditieronde: Eind april 2024
2de auditieronde: Eind mei 2024
Bootcamp: Eind augustus 2024 organiseren we voor alle geselecteerde kandidaten een bootcamp (volledige week), ter voorbereiding op de repetitieperiode.
Repetitieperiode: Van midden oktober tot eind november 2024
Speelperiode: Van begin december 2024 tot midden januari 2025

Graag ook volledige beschikbaarheid in functie van de kinderarbeidsdagen.

De audities en repetities gaan telkens door in Wilrijk. De voorstellingen zelf gaan door in Antwerpen, Gent en Hasselt.

SFEER
Het is belangrijk om te weten dat het juryteam en de kindercoaches altijd heel positief en ondersteunend zijn naar de kinderen die auditie komen doen. Auditie is spannend maar moet bovenal een positieve ervaring zijn. De kindercoaches zijn er zodat elke deelnemer zich volledig op zijn/haar gemak voelt en met veel enthousiasme auditie kan doen. Meedoen is belangrijker dan winnen, dat is de boodschap

 

Waag Je Kans

Schrijf je in voor de audities.
Aanmelden kan tot 15 februari 2024

INSCHRIJVEN