Audities Hairspray

Audities, Musical, Nieuws

Na het succes van ‘MAMMA MIA!’ pakken we in het voorjaar van 2024 uit met een nieuwe feelgood musical. Vanaf 17 maart 2024 komt de musicalhit ‘Hairspray’ naar Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Hoewel ‘Hairspray’ gewoon dikke fun is en boordevol dans, humor en heerlijke muziek zit, worden ook maatschappijkritische en nog steeds brandend actuele thema’s zoals racisme en bodyshaming niet uit de weg gegaan. Het is die felgesmaakte mix van tegenstellingen die van ‘Hairspray’ een generatie-overschrijdend fenomeen in de film- en musicalwereld maakt.

We zijn in deze tweede ronde op zoek naar professioneel musicaltalent voor volgende plaatsen:


ENSEMBLE

Voor het ensemble zijn we in het bijzonder (maar niet uitsluitend) op zoek naar mensen van kleur. We zoeken professionele, ervaren, sterke en expressieve dansers en zangers. Heb je nog niet eerder in een musical gedanst maar ben je wel een ervaren of professioneel danser en kan je behoorlijk zingen, schrijf je dan zeker in. Niet geprobeerd, is altijd mis.
Leeftijd: 18 – 35


HOOFDCAST

Tracy Turnblad
Karakter: Tracy is een zelfverzekerd plussize tienermeisje, getalenteerd en ongelooflijk vastberaden. Een romanticus met een goed hart, en vastberaden om de wereld te veranderen. Ze houdt van dansen en is altijd op de hoogte van de laatste trends.
Deze rol wordt gespeeld door een witte actrice.
Speelleeftijd: 15 – 20 jaar
Vocal range top: 
G5
Vocal range bottom: 
G3

Corny Collins
Karakter: De charismatische presentator van de Corny Collins’ show. Vlotte prater en een aardige vent, zowel voor als naast de camera.
Deze rol wordt gespeeld door een witte acteur.
Speelleeftijd: 25 – 35 jaar
Vocal range top: A4
Vocal range bottom: D3

Link Larkin
Karakter:De hartenbreker van de Corny Collins’ show. Hij is aantrekkelijk en getalenteerd, en hoopt op zijn grote doorbraak. Hij krijgt totaal onverwacht gevoelens voor Tracy. 
Deze rol wordt gespeeld door een witte acteur.
Speelleeftijd:
15 – 20 jaar
Vocal range top: A5
Vocal range bottom: G3

Amber Von Tussle
Karakter: Link’s vriendin en Tracy’s aartsvijand. Ze is mooi, slank, oppervlakkig, snobistisch en racistisch. Kan niet dansen, maar zal naar verwachting de Miss Baltimore Hairspray-verkiezing winnen. Voelt altijd de behoefte om in het middelpunt van de belangstelling te staan.
Deze rol wordt gespeeld door een witte actrice.
Speelleeftijd:
15 – 20 jaar
Vocal range top: F5
Vocal range bottom: A3

PRAKTISCH


De audities gaan door op 29 maart 2023 in Wilrijk.
We vragen volledige beschikbaarheid in de repetitie- en speelperiode van 29 januari 2024 tot en met 14 april 2024.

Als je je kandidaat wil stellen, mail ons dan aub je CV en twee recente foto’s (zonder hoofdbedekking) op audities@deepbridge.be.

Je ontvangt per mail zo spoedig mogelijk een uitnodiging of afmelding.
Uiterste aanmelddatum: 15 maart 2023

Als je al deelnam aan ronde 1 van deze audities, kan je niet opnieuw inschrijven. Als je geselecteerd was voor ronde 2, heb je ondertussen een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Waag Je Kans

Schrijf je in voor de auditie.

INSCHRIJVEN