Auditie oproep Little Inez – Hairspray

Audities, Musical

Voor de Vlaamse versie van ‘Hairspray’, de feelgood musical die volgend jaar te zien is in Antwerpen, Gent en Hasselt gaan we op zoek naar Little Inez!

Little Inez wordt gespeeld door een meisje met een donkere of getinte huidskleur en is ongeveer tussen de 10 en 13 jaar (speelleeftijd). Little Inez is het jonge zusje van Seaweed, een rol die gespeeld wordt door Francisco Schuster. Ze is slim, zelfzeker en een meisje dat heel erg voor zichzelf opkomt. Ze danst en zingt als de allerbeste, en dat weet ze.

We zoeken kandidaten die zang, dans en acteertalent hebben, dat we dan verder helpen ontwikkelen tijdens workshops en repetities. Uit de selectie komt een groep die mag deelnemen aan een aantal workshops op woensdagnamiddag of zondag in september in Wilrijk (Antwerpen), gevolgd door een finale auditie waaruit Little Inez wordt gekozen.

De repetities starten begin februari 2024, en we spelen voorstellingen van midden maart tot einde april in Antwerpen, Gent en Hasselt. We zoeken 2 tot 3 meisjes die alternerend deze rol zullen invullen. Denk je dat jij in aanmerking komt of is jouw dochter dé geknipte kandidate voor deze belangrijke rol, vul dan het auditie formulier onderaan de pagina in. Heb je nog vragen, mail dan naar auditie@deepbridge.be.

In september nodigen we je dan uit voor een eerste kennismaking en auditie.

Niet geprobeerd, is altijd mis. Waag je kans!

 

Waag je kans

Schrijf je voor 20 augustus in voor de audities.

Inschrijven