Auditie oproep dansers – Hairspray

Audities, Musical

Na het succes van ‘MAMMA MIA!’ pakken we in het voorjaar van 2024 uit met een nieuwe feelgood musical. Vanaf 17 maart 2024 komt de musicalhit ‘Hairspray’ naar Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Hoewel ‘Hairspray’ gewoon dikke fun is en boordevol dans, humor en heerlijke muziek zit, worden ook maatschappijkritische en nog steeds brandend actuele thema’s zoals racisme en bodyshaming niet uit de weg gegaan. Het is die felgesmaakte mix van tegenstellingen die van ‘Hairspray’ een generatie-overschrijdend fenomeen in de film- en musicalwereld maakt.

Om het ensemble te vervolledigen zijn we nog op zoek naar professionele dansers (m/v/x) van kleur tussen de 18 en 35 jaar.

We zoeken professionele, ervaren, sterke en expressieve dansers van kleur (kunnen zingen is een plus). Heb je nog niet eerder in een musical gedanst, maar ben je wel een ervaren of professioneel danser en kan je behoorlijk zingen, schrijf je dan zeker in. Niet geprobeerd, is altijd mis.

PRAKTISCH


De audities gaan door op 23 september. De locatie wordt nog meegedeeld, maar zal waarschijnlijk Antwerpen worden. Je moet beschikbaar zijn in de repetitie- en speelperiode van 29 januari 2024 tot en met 14 april 2024.

Als je je kandidaat wil stellen, mail ons dan aub je CV en twee recente foto’s (zonder hoofdbedekking) op audities@deepbridge.be.
Je ontvangt per mail zo spoedig mogelijk een uitnodiging of afmelding.

Uiterste aanmelddatum: 15 september 2023

Als je al eerder deelnam aan deze audities, kan je niet opnieuw inschrijven.

 

Waag je kans

Schrijf je voor 15 september in voor de audities.

Inschrijven