Auditie kinderkoor voor ‘The Christmas Show’

Audities, Musical, Nieuws

Voor ‘The Christmas Show’ op zondag 22 december in de Lotto Arena in Antwerpen, zijn wij op zoek naar 20 kinderen die een goed muzikaal gehoor hebben, ervaring hebben met meerstemmig zingen en een spetterende uitstraling hebben. We willen graag een sprankelend kinderkoor samenstellen onder leiding van Goele De Raedt. We zullen in aanloop van de show enkele woensdag- en zaterdagnamiddagen in november en december repeteren. Ben je tussen 8 en 18 jaar en wil je graag naast artiesten als Christoff, Tinne Oltmans, en Wannes La Croix staan om met het publiek een magische kerstshow te beleven, schrijf je dan snel in. Iedereen die zich herkent in de oproep kan zijn kans wagen!

PRAKTISCH


De auditie gaat door op zaterdagnamiddag 5 oktober om 14u bij Deep Bridge in Wilrijk. Je laat je lievingskerstnummer a capella horen dat je hebt geknipt tot maximum 1 minuut en krijgt ter plaatse enkele oefeningen rond meerstemmigheid.

Samen met onze vocal coach kijken we naar een sterke samenstelling van de verschillende stemtypes en hoor je snel of je geselecteerd bent.

Schrijf je nu in

en versterk ons koor voor 'The Christmas Show'!

Schrijf In