Angel & ensemble leden gezocht voor RENT

Audities, Musical, Nieuws

‘RENT’ is een rockmusical voor en door jonge mensen. Het verhaal van Rent is op dit moment terug heel actueel: een groep jonge creatieve vrienden verdwalen in ethische codes die razendsnel veranderen in een tijd waarin een virus hun leven domineert. ‘RENT’ gaat over elke hindernis die op ons pad komt, persoonlijk, professioneel, of op wereldschaal. De vraag ‘Hoe we ons verzetten tegen alle negatieve elementen die ons leven dreigen over te nemen’ staat centraal in ‘RENT’.

Om onze cast compleet te maken zijn we nog op zoek naar Angel (m, x) en naar mannelijke dansers met een etnische diverse achtergrond voor het ensemble.


ANGEL SCHUNARD
Speelleeftijd: begin 20
Geslacht: M/X
Stemtype: Tenor-Falset
Karakter: Angel is een jonge dragqueen en percussionist. Hij ontmoet Tom in het stuk, wordt verliefd op hem, en zal sterven in het tweede deel. Angel is het meest genereuze personage van de groep. Ook al is hij besmet, toch leeft hij het leven ten volle.

Zeer sterke speler, zanger en danser. Moet voeling hebben met Dragqueen persona en kunnen dansen op hakken.

ENSEMBLE
Speelleeftijd: tussen 20 en 60 jaar
Geslacht: M/X
Verschillende leeftijden, stemmen, etniciteiten met een zeer sterke triple threat voor diverse rollen in het ensemble.


De auditie vindt plaats op vrijdag 3 september van 14u tot 16u in de studio’s van Deep Bridge, Terbekehofdreef 43, 2640 Wilrijk.

Waag Je Kans

Schrijf je in voor de auditie.

INSCHRIJVEN