‘A Christmas Carol’ met weergaloze Lucas Van den Eynde keert in krokusvakantie terug naar Stadsschouwburg Antwerpen

Algemeen, Musical

Nadat we er in november 2023 al eens try-outgewijs mochten warmdraaien, keren de cast en crew van de hartverwarmende familiemusical ‘A Christmas Carol’ van 17 tot en met 25 februari 2024 terug naar Stadsschouwburg Antwerpen. Lucas Van den Eynde, die een werkelijk fenomenale Ebenezer Scrooge neerzet en zijn ijzersterke, maar ook zeer geestige collega’s, mogen dat doen na een uiterst succesvolle eerste run in Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Met nu al 40.000 bezoekers, extra shows en lovende reacties van pers en publiek in de tas, zijn ze meer dan klaar om tijdens de krokusvakantie het publiek in Stadsschouwburg Antwerpen opnieuw helemaal in te pakken.


‘A Christmas Carol’ in februari? “De vraag voor mij is vooral: waarom niet?”, zo zegt schrijver-regisseur Stany Crets:

“‘A Christmas Carol’ is zoveel meer dan een kerstmusical. Het is een tijdloos verhaal over verdraagzaamheid, liefde, zorg voor familie en vrienden,… . We hebben een hedendaagse familievoorstelling gemaakt, met respect voor het originele verhaal van Charles Dickens, nieuwe muziek en doorspekt met de nodige humor en een vleugje romantiek. Een hartverwarmende productie die toevallig ‘Christmas’ in de titel heeft staan, maar die het ganse jaar gebracht kan worden en relevant is. Dus ja, wij spelen die ook in februari (lacht).

 

Kalender

Van 17 tot 25 februari voor een beperkt aantal voorstellingen terug in Stadsschouwburg Antwerpen.

KOOP TICKETS