5 redenen waarom je RENT niet mag missen

Nieuws

‘RENT’ stopt definitief! Op zaterdag 5 november zetten we voor de allerlaatste keer de Blikfabriek in Hoboken op z’n kop, maar daarna is het gedaan. Heb je ‘RENT’ nog niet gezien, of twijfel je om nog eens te komen kijken?

Wij geven je alvast 5 redenen waarom je deze rockmusical niet mag missen.

 
 

Aangrijpend verhaal

‘RENT’ vertelt het verhaal van een hechte vriendengroep in de New Yorkse East Village in de jaren ’90 — een bijzonder aandoenlijke voorstelling, maar vooral een hoopvol stuk over kracht putten uit onszelf in bizarre tijden. En daar hebben we vandaag, nu meer dan ooit, behoefte aan.

Sterke cast

Onze jonge, talentvolle cast wordt door pers en publiek op handen gedragen. Je ziet o.a. Stijn Proesmans, Ruben Van Keer, Pieter Jan De Paepe, Bart Aerts, Saïn Vantomme, Charlotte Campion, Lien Van den Bossche en Kenny Verelst aan het werk in ‘RENT’.

Ontdek de cast

Geweldige muziek

De live gespeelde muziek van Jonathan Larson maakt ‘RENT’ nog meer rock & roll. Prachtnummers als ‘Steek mijn kaars aan’, ‘Seasons of love’ en vooral ‘Alleen nog vandaag’ bezorgen je werkelijk kippenvel. Beklijvend en onvergetelijk.

Beluister de Muziek

Unieke locatie

Iedereen is het erover eens: de Blikfabriek als industriële site scoort en draagt bij tot ieders totaalbeleving. Vanaf 17u30 kan je al in de Cantin terecht om iets te drinken, of in de Foyer om te proeven van de beste Pulled Pork, Veggie Burger en Thaïse Noedels van ’t Stad. Bij mooi weer kan je op het terras.

Lovende kritieken

De vele positieve reacties hebben duidelijk een diepe indruk nagelaten bij onze cast. “We zijn overdonderd door de staande ovaties en het lange applaus. Omdat we dicht bij het publiek spelen, voelen we elke lach en elke traan tot op het podium.”