MAMMA MIA!

Boek nu met 20% Libelle korting

LIBELLE VOORDEEL

Boek nu je tickets met 20% korting

KOOP TICKETS

MAMMA MIA! is een muzikaal feest met de grootste hits van ABBA, maar tegelijkertijd ook een heerlijke romantische komedie, een smakelijke portie nostalgie. Bruisend en energiek!

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Ann Van den Broeck (Donna), Tinne Oltmans (Sophie), Evi Hanssen (Tanya), Ilse La Monaca (Rosie), Johan Terryn (Sam), Govert Deploige (Harry) en Stany Crets (Bill). Deze werkelijk waanzinnige hoofdcast wordt aangevuld met een ensemble bestaande uit het beste wat de Vlaamse musicalwereld te bieden heeft.

LIBELLE VOORDEEL

Boek nu je tickets met 20% korting

KOOP TICKETS

Het succes van ‘MAMMA MIA!’

MAMMA MIA! is zonder twijfel een musicalsensatie. Wereldwijd haalde de musical al meer dan 60 miljoen bezoekers. Beide bioscoopfilms waren bovendien gigantische kaskrakers.

Deep Bridge benadert zijn voorstellingen altijd met een gezonde dosis gekheid. Kwaliteit, beleving en het publiek staan centraal. Dat zal in deze versie van MAMMA MIA! niet anders zijn.

Het succes van ‘MAMMA MIA!’


HET VERHAAL

In 2020 danst Vlaanderen weer op de hits van ABBA!

HET VERHAAL

Sophie staat op het punt te trouwen op een mooi Grieks eiland en wil door haar vader worden weggeven. Alleen is het niet duidelijk wie dat is. Ze nodigt drie voormalige liefdes van haar moeder Donna uit voor het huwelijksfeest. Donna wordt compleet verrast door het weerzien met de mannen en staat plots oog in oog met haar bruisende verleden. Samen met haar vriendinnen haalt Donna herinneringen op aan vroeger, aan oude liefdes en aan hun tijd als zangtrio.


CAST

Ann Van den Broeck

Donna

Tinne Oltmans

Sophie

Evi Hanssen

Tanya

Ilse La Monaca

Rosie

Coming Soon

Sky

Johan Terryn

Sam

Stany Crets

Bill

Govert Deploige

Harry

Laurenz Hoorelbeke

Eddie

Kenny Verelst

Pepper

Helle Vanderheyden

Ellie

Shana Pieters

Lisa

 
Yannick Dijck
Sven Tummeleer
Jervin Weckx
Kars Huijink
Jasmine Jaspers
Oonagh Jacobs
Sarah Goethals
Marije Van Sonsbeek
Barbara De Winter
Samantha De Water
Joke Van Robbroeck
 
 
 

CREATIVES

MAMMA MIA!, met de muziek en teksten van ABBA-leden Benny Andersson & Björn Ulvaeus en geschreven door Catherine Johnson. De originele versie werd geproduceerd door Judy Cramer, Richard East en Björn Ulvaeus namens Littlestar en Universal. De arrangementen zijn geschreven door Martin Koch.

Stany Crets

Regie & Vertaling

Laurent Flament

Choreografie

Ad Van Dijk

Musical supervisor

“Abba : Het was eigenlijk goed, maar men vond het fout. Toen werd het dus zeer fout, maar vond men het plots ook weer goed eigenlijk. Jamaar, wat is het nu? De beste foutste musical? Of de foutste beste musical? Mamma Mia! wordt in elk geval het beste foute feestje van volgend theaterseizoen!”Stany Crets

Ticketprijzen met Libelle voordeel


CAT. 4

€23,20

i.p.v. €29,00Weekend +€4

CAT. 3

€31,20

i.p.v. €39,00Weekend +€4

CAT. 2

€39,20

i.p.v. €49,00Weekend +€4

CAT. 1

€47,20

i.p.v. €59,00Weekend +€4

*De Golden Seats garanderen de beste plaatsen in de zaal en een showboek per 2 personen.
Deze actie is niet zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.