Sneeuwwitje & Robin Hood gaan op reis

Nieuws

Nu we weer voor volle zalen mogen spelen, trekken we met onze sprookjesmusicals terug het land in! Vanaf september gaat Sneeuwwitje op reis, vanaf november pakt ook Robin Hood zijn koffers.

Met ‘Sneeuwwitje’ hebben we de toon gezet voor een vernieuwende aanpak van onze sprookjesmusicals. In het najaar van 2022 ging ook een volledig nieuwe versie van ‘Robin Hood’ in première. Beide sprookjesmusicals zijn binnenkort te zien in een theater bij je in de buurt.

De eerste data zijn bekend, de ticketverkoop start binnenkort. Hou onze socials en website dus zeker in de gaten.


Unable to locate Global Block
MEER INFO

Robin Hood op tour

Vanaf november in een theater bij jou in de buurt.

CC Zwaneberg - Heist-op-den-Berg
Vrijdag 14 april 2023

om 14u00

Cat. 3

€28

Cat. 2

€33

Cat. 1

€39

*Met het Family Ticket ga je extra voordelig naar onze show met de hele familie (4 categorie 1-tickets) en ontvang je een leuk extraatje (ter plekke worden afgehaald aan de merchandisestand). Family Tickets zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.
*Tickerprijzen in CC's kunnen afwijken.
De vermelde prijzen zijn inclusief reservatiekosten.
MEER INFO

Deep Bridge sprookjes

Onze sprookjesmusicals zijn instapmusicals voor jonge kinderen, gezinnen en families. We maken steeds een nieuwe, verrassende versie van het bekende sprookje. Een nieuw script, nieuwe muziek, nieuwe decors en kostuums.

Iedereen mag verkleed komen en we dompelen het publiek onder in de magie van het sprookje, maar we maken het nog wat interessanter voor de minder jonge bezoekers. Méér knipogen, veel humor en catchy liedjes. Onze sprookjesmusicals verbinden generaties. Een kind wil niets liever dan met het hele gezin kijken naar een voorstelling waar iedereen samen kan genieten.