The Musical Academy

Masterclasses door échte experts

KALENDER

Van 5 oktober elke zaterdag in Wilrijk

INSCHRIJVEN

Maandelijks organiseren we masterclasses op zaterdagnamiddag, van 14u tot 16. De masterclasses zijn open voor alle geïnteresseerden die op zoek zijn naar een verdiepend leermoment. In 2019-2020 zullen er 7 masterclasses georganiseerd worden voor verschillende leeftijden. Laat het aanbod je inspireren en schrijf je in!

Studenten uit ‘The Musical Academy’ dienen zich voor de masterclasses apart in te schrijven. Op die manier leggen zij hun eigen accent in het leertraject. Deelname voor hen is gratis en niet verplicht. Er wordt ten zeerste aangeraden om op deze opportuniteit in te gaan.

NEXT UP

Masterclass LAX VOX met Ilse La Monaca
Zaterdag 26 oktober

Meer info

Masterclass
LAX VOX

Image

Masterclass
LAX VOX

LAX VOX is beter bekend als ‘Bubbelen’, en een ontspanningstechniek voor je stem. Als musicalartiest belast je je stem enorm en Lax Vox biedt je de mogelijkheid om je stem op een gezonde manier te laten ontspannen.

In deze masterclass leer je welke oefeningen het beste zijn voor het herstel van jouw stem. Daarnaast leer je de Lax Vox inzetten voor hoger en lager zingen, maar ook voor een vrije klank en vibrato en voor klankkleur. Je leert inzing oefeningen en cooling down oefeningen. Met regelmatig Lax Vox zingen zul je gegarandeerd veel makkelijker en beter gaan zingen.

Ilse la Monaca is gespecialiseerd in deze techniek en krijgt veel enthousiaste verhalen van zangers en studenten terug die de Lax Vox methode toepassen. Zij merken allemaal dat de stem ontzettend snel hersteld en dat ze gemakkelijker zingen na het gebruik van de Lax Vox.

LAX VOX is er voor zangers van alle niveaus, pedagogen, logopedisten, koren en koordirigenten. Ook voor (openbare) sprekers is deze workshop een aanrader. Kennis van techniek is niet vereist om aan deze masterclass te kunnen deelnemen. Ilse leert je met geduld alle oefeningen aan en leidt je doorheen dit ontspannen proces.

Wanneer: Zaterdag 26 oktober van 14u tot 16u
Leeftijd: 10 tot 99 jaar
Waar: Terbekehofdreef 43, 2610 Wilrijk
Prijs: €50 + €6 verzekering bij Opendoek

INSCHRIJVEN

Masterclass
Estill Voice Training

Image

Masterclass
Estill Voice Training

Een popzangeres klinkt anders dan een opera-diva. Wat maakt iemands stemgeluid anders? Hoe zing je klassiek en hoe zing je met een rockgeluid? Hoe kan dit met gezond stemgebruik?

Hoe klink ik als ik zing of spreek? En hoe kan ik dat veranderen?

Iedereen is in staat om zijn stem, zijn instrument te ontwikkelen en luider, zachter, warmer, voller, scherper… te klinken!

Estill Voice Training (afgekort, EVT) is een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd systeem, waarin op inzichtelijke wijze de verschillende mogelijkheden op een rijtje worden gezet. Je leert alle onderdelen die invloed hebben op je stemgeluid op een gezonde en verantwoorde manier trainen. Zo krijg je gereedschap en tools om jouw stem of die van je leerlingen te laten klinken zoals je zelf wil, of zoals de stijl het vraagt!

Hannelore Primusz is Certified Master Teacher in EVT en laat zich ook inspireren door het Universal Voice System.

Deze masterclass is er om kennis te maken met deze manier van zingen in groepsverband en is bedoeld voor zangers, sprekers, koordirigenten, zangleraren, logopedisten… Voorkennis is niet vereist.

Wanneer: Zaterdag 16 november van 14u tot 16u
Leeftijd: 15 tot 99 jaar
Waar: Terbekehofdreef 43, 2610 Wilrijk
Prijs: €50 + €6 verzekering bij Opendoek

INSCHRIJVEN

Lees hier de voorwaarden
Heb je nog vragen? Mail dan naar musicalacademy@deepbridge.be en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

‘The Musical Academy’ is een initiatief van de VZW ‘Iedereen naar theater’ en wordt ondersteund door Deep Bridge Licensing.
Voor meer info over de werking van de VZW kan je mailen naar grietkin@iedereennaartheater.be