Monthy Python’s

Spamalot

Zeg maar u tegen deze

CAST

Koen Van Impe

King Arthur


Koen volgde een opleiding drama aan het Conservatorium van Antwerpen. Hij speelde in tal van theatergezelschappen.

Sinds 2002 speelt hij regelmatig bij Compagnie Marius waarmee hij in Vlaanderen, Frankrijk, Spanje en Zwitserland toerde. Als televisieacteur heeft Koen een indrukwekkend CV opgebouwd met rollen in verschillende Vlaamse topreeksen. Zo was hij ondermeer te zien in ‘Katarakt’, ‘Aspe’, ‘Kinderen van De Windt’, ‘Kiekens’ en ‘Salamander’. Koen speelde ook in tal van bioscoopfilms: ‘Brylcream Boulevard’, ‘De Indringer’, ‘Ben X’, ‘De SM Rechter’ en ‘Brabançonne’. ‘Daens’ en de kortfilm ‘Tanghi Argentini’ werden zelfs genomineerd voor een Oscar. In 2011 zette hij de kroon van koning Arthur al eens op in ‘Spamalot’. Vorig jaar was hij nog te zien in de Deep Bridge-producties ‘Rocky Horror Show’ en ‘Meiskes & Jongens’..Hij nam ook deel aan de voorbije reeks van ‘Steracteur Sterartiest’

Jan Van Looveren

Sir Galahad


Jan werd een legende als de Joeri uit ‘Tragger Hippy’ en een rist reclamespots. Hij heeft niet zo veel theaterproducties op zijn conto, maar des te meer televisiewerk.

Zo speelde hij van 2003 tot 2007 inspecteur Jean Bellon in ‘Zone Stad’. In oktober en november 2007 trok hij toch nog eens naar het theater voor de rol van Lee Posuksi in de De Kiekeboes-theatervoorstelling ‘Baas boven Baas’.

2009 en 2010 waren topjaren. Van Looveren werd berucht toen hij met komiek Philippe Geubels het televisieprogramma ‘M!lf’ presenteerde. Sinds 2013 presenteert hij samen met Britt Van Marsenille en Thomas Vanderveken ‘Voor hetzelfde geld’ op Eén.

Jan tekende eind 2013 een exclusiviteitscontract bij Eén. Daar was hij in 2015 te zien in ‘Ja Jan’. In 2016 trok hij naar Warner Bros Television Production Belgium. Hij maakte het succesvolle programma ‘Op weg met Jan’ dat in de lente van 2017 op Eén werd uitgezonden en waarvan momenteel het tweede seizoen loopt.

Walter Baele

Sir Lancelot, Spottende Fransoos, Ridder van ni & Tim de tovenaar


Als zoon van twee leerkrachten studeerde Walter voor onderwijzer en begon zowaar in 1984 als onderwijzer te werken.

Na een tijdje koos hij voor een loopbaan als acteur. Hij schreef en speelde de eenakter ‘Als’, werd in 1994 ontdekt door de VRT en kreeg de kans om op zondagavond in primetime het kranige besje Rosa te spelen. Dat was meteen de start van een goed gevulde mediacarrière.

De jaren daarna passeerde een stoet aan personages het beeldscherm: de zenuwpees Van Leemhuyzen in ‘Samson en Gert’, de nukkige buurman Marcel De Neudt in ‘De Familie Backeljau’, de ongeveer 300 creaties in ‘Brussel Nieuwstraat’ en de vele imitaties in ‘Tegen de Sterren Op’.

Daarnaast speelde Walter in de musicals ‘Spamalot’, ‘Robin Hood’ en ‘Kuifje’. En hij leende zijn stem aan talloze animatiefilms als ‘Shrek’, ‘The Incredibles’ en ‘Madagascar’ om er maar een paar te noemen.

Jonas Van Geel

Sir Robin & Wachter


Jonas voegde zich in 2007 bij theatergezelschap Het Zesde Bedrijf. Hij stond op zijn veertiende echter al eens de musical ‘Peter Pan’, en in 2011 bood Stany Crets hem zijn grote kans die meteen ook vruchten afleverde. Jonas kreeg voor zijn rol van Sir Robin in Spamalot de Vlaamse Musicalprijs voor Aanstormend Talent.

In 2012 kreeg hij de rol van Leo Bloom in De Producers. Een jaar speelde hij in ’14–18′ de rol van Fons.

Van Geel is ook niet weg te slaan van de televisie, met gastrollen in heel wat series en zijn televisiedoorbraak in 2010 met imitaties van Erik Van Looy, Caroline Gennez en Regi in Tegen de Sterren Op.

Hij kreeg op 25 maart 2012 De Rijzende Ster, de prijs voor de beste nieuwkomer, tijdens de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren.

In het najaar werd hij gastheer in de nieuwe show van Debbie en Nancy op VTM, met Stany Crets en Peter Van den Begin.

Hij kreeg ook zijn eigen shows bij VTM en speelde in 2016 nog mee in ‘Patrouille Linkeroever’.

Dieter Verhaegen

Herbert, Nog niet dode Fred & Geschiedkundige


Dieter studeerde aan het Conservatorium van Antwerpen en het Conservatorium van Brussel.

In 2002 afstudeerde hij af en kreeg meteen de rol van Mercutio in ‘Romeo en Julia’. Daarna kon hij aan de slag als Annes in de Franse versie van ‘Jesus Christ Superstar’. Dieter was ook nog te zien in o.a. de musicals ‘Assassins’, ‘Sneeuwwitje’, ‘Belle en het Beest’, ‘Grease’, ‘Annie’, ‘You’re a good man Charlie Brown’, ‘Oliver!’, ‘Domino’ , ‘Ben X’ en in 2011… inderdaad, in ‘Spamalot’ waar hij de rollen speelde die hij nu ook weer speelt. Hij speelde ook gastrollen in ‘Spoed’ en ‘Open en Bloot’.

Ann Van den Broeck

Dame van het meer


Ann studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel.

Ze speelde hoofdrollen in o.a. ‘Merrily We Roll Along’, ‘Into the Woods’, ‘Dracula’, ‘Peter Pan’, ‘Grease’, ‘Assepoester’, ‘Annie’, ‘Elisabeth’, ‘Edith en Simone’, ‘Beauty and the Beast’, ‘The Last Five Years’, ‘Spamalot’, ‘De Producers’, ‘Shrek’, ‘Assepoester, het tamelijk ware verhaal’, ‘Evita’ en ‘Goodbye, Norma Jeane’.

Ze won zelfs een aantal prijzen voor haar vertolkingen in musicals. Ann maakte haar eerste soloprogramma in een regie van Stany Crets: ‘The Musical Songbook’.

Daarnaast werkte ze in Theater Elckerlyc mee als artiest en vocal coach aan de ‘Winterrevue’ van 2015, 2016 en 2017. Ann blikte met ‘Lee & Cindy C’ haar eerste langspeelfilm in. Ze is ook op tv-vlak actief: ‘Thuis’, ‘Spoed’, ‘Happy Singles’.

Nordin De Moor

Patsy


Nordin De Moor werd gekneed in de Koninklijke Balletschool in Antwerpen.

Hij speelde zijn eerste musicalrol in 1998 in ‘The King and I’. Op het Donkmeer schitterde Nordin in de openluchtspektakels ‘Anatevka’, ‘West Side Story’, ‘My Fair Lady’ en recent nog in ‘Kiss me Kate’.

In 2011 won hij de Vlaamse Musicalprijs voor Beste Mannelijke Bijrol voor zijn rol(len) van Patsy, Wachter en Burgemeester van Finland in Spamalot. Nordin speelde ook in ‘Fiddler on the roof’, ‘Robin Hood’, ‘Shrek’ en in de spektakelmusical ’14-18′. Daarnaast stond hij in de sprookjesmusical ‘Assepoester’ en het theaterfenomeen ‘War Horse’. Met ‘Peter Pan – The Never Ending Story’ en ‘Cinderella: a fairly true story’ trok hij naar het buitenland. In 2017 speelde hij de titelrol in de musical ‘Chaplin’ en deze van Brad Majors in de rock’n’roll-musical de ‘Rocky Horror Show’.

Daarnaast gaf hij twee seizoenen lang zijn stem aan Maxim in de Disneyreeks ‘Violetta’ en sprak stemmetjes in in de nieuwe verfilming van ‘Beauty and The Beast’.

Kobe Van Herwegen

Sir Bedevere, moeder van Galahad & Concorde


Kobe Van Herwegen speelt, zingt en goochelt. Zo was hij vaste speler bij de Belgische Improvisatie Liga en toerde hij met ‘AbraKodabra, de duivel in het doosje’ door België en Nederland.

Hij stond als presentator van Studio 100 in het Sportpaleis met ‘De Grote Sinterklaasshow’.

In 2015 en 2016 reisde hij in Vlaanderen langs de culturele centra met de muzikale voorstelling ‘Goed Geconserveerd’. In de Vlaamse versie van ‘War Horse’ nam Kobe de rol van veilingmeester Carter voor zijn rekening.

Vorig seizoen speelde hij Nederland Pumbaa in ‘The Lion King’. In ‘The Little Mermaid’ gaf hij gestalte aan Sebastiaan.

De televisiecarrière van Kobe Van Herwegen begon bij de jongerenzender Ketnet als goochelaar, maar daar werd hij vooral bekend als David in de serie ‘Spring’ en Peter Verlinden in ‘Ghost Rockers’. Kobe is ook de man achter het goochelprogramma ‘AbraKodabra’. Hij maakte ook ‘De Magische 4’ voor VT4.

Deel deze pagina schaamteloos met je vrienden

Koop je tickets


standaard

standaardtickets

VIP

exclusieve tickets
met catering arrangement

groep

tickets voor groepen
vanaf 10 personen


Met vragen over de aankoop van tickets kan je hier terecht!